Plastic barkrukken met rug

Plastic barkrukken met rug

Zelden vinden we een stuk dat de tand des tijds doorstaat als de Wood Pyramid Dining Side Bar Stool. Het ontwerp was het resultaat van de wens om een organisch vloeiend ontwerp te ontwikkelen dat de kunst van creativiteit vooruitbracht. Deze ambities leidden dus tot de ontwikkeling van de diepe zittingzak en watervalzittingstoel, die je voor je ziet.

Praat nu

Productdetails

Omschrijving

Zelden vinden we een stuk dat de tand des tijds doorstaat als de Wood Pyramid Dining Side Bar Stool. Het ontwerp was het resultaat van de wens om een organisch vloeiend ontwerp te ontwikkelen dat de kunst van creativiteit vooruitbracht. Deze ambities leidden dus tot de ontwikkeling van de diepe zittingzak en watervalzittingstoel, die je voor je ziet. Piramide is gemaakt met een duurzame gegoten plastic bovenkant en massief houten poten met voetkappen om krassen te voorkomen en is perfect voor bar zitjes.


bestek

• EETKAMER VOOR MIDDEN-EEUWENBALK

• HEDENDAAGSE STIJL

• BETROUWBARE ONDERSTEUNING

• SUPERIEURE CONSTRUCTIE

• STOEL METINGEN


Kenmerken

HDY161 Kunststof barkrukken

Itemnaam

Plastic barkrukken

Item nr.

HDY161

Gebruikt voor

Restaurant, bar, café, hotel, evenement, kantoor

ODM / OEM

Welkom

Garantie

2 jaar

Installeren

NEE

Grootte

20,5 x 21,5 x 44 inch


WAAROM KOPEN VAN ONS EEN VEILIGE CHIOCUS IS?

Hendry is een toonaangevende commerciële meubelfabrikant. Door de jaren heen hebben we veel restaurants bediend en geholpen om succesvolle bedrijven te worden.

Hieronder kunt u onze kombuis met foto's bekijken van enkele van de duizenden landelijke restaurants die we hebben ingericht. Hierdoor kunt u onze meubels in een natuurlijke omgeving bekijken en kunt u voelen hoe deze eruit zal zien in uw restaurant.


FAQ

1. Wat als er kwaliteitsprobleem wanneer we de goederen?

Als er quanlity probleem is wanneer u de goederen ontkoppelt, kunt u foto's nemen voor onze referentie, onze QC afdeling ... zal het probleem controleren en de beste oplossingen voor u geven, namelijk een aantal onderdelen en fittingen vervangen, enz. Verder zullen we ook actie ondernemen om de kwaliteit in de toekomst te verbeteren.

2. Ben je een manuafacturer of een groothandel?

Wij zijn een fabrikant, die in shenzhengstad, China wordt gevestigd. Welkom om ons te bezoeken ^ _ ^.

3. Hoe kan ik op u vertrouwen?

Ons bedrijf heeft alle import- en exportlicenties, bedrijfs-RMB en USD Acccount.

4. Waarom onze kwaliteit hoger is dan andere?

In de eerste plaats geloven we dat kwaliteit de sleutel is om een langdurige relatie te houden, ons doel is om lange tijd zaken te doen. En we hebben ons eigen QC-team, van de directeur tot technische tekening tot verkoop, het zijn allemaal ervaren professionals.


Hot Tags: plastic barkrukken met ruggen, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Plastic barkrukken met armen Volgende:No

Onderzoek

You Might Also Like