PU-leer gedempte stoel met hoge rugleuning

PU-leer gedempte stoel met hoge rugleuning

Product- / artikelnaam B32 ST-ADJ | In hoogte verstelbare kruk Type Kunststof kruk met gaslift met armleuningen Materialen in metaal, in kunststof

Praat nu

Productdetails

Collectie B32

Product- / itemnaam

B32 ST-ADJ | In de hoogte verstelbare stoel

Type Kunststof krukje met gaslift met armleuningen

Materialen in metaal, in plastic

Ontwerper

Robby & Francesca Cantarutti

De vierkante lijnen worden gecombineerd met de glans van het materiaal, waardoor reflecties en verrassende transparanties ontstaan die het werkelijk unieke ontwerp van B32 onthullen. De schaal, in nylon of transparant polycarbonaat, kan worden gecombineerd met verschillende structuren: van de dia in staaf "staal naar de monochrome spider versies, van de zeer comfortabele verstelbare kruk tot de elegante en warme versie met houten poten." B32 is een veelzijdige stoel die kan worden aangepast aan verschillende inrichtingsconcepten, met behoud van een eigentijdse stijl.Alle producten in de collectie kunnen worden voltooid en nog comfortabeler gemaakt door de mobiele of vaste kussens verkrijgbaar in verschillende stofkleuren of in echt leer.

Het is met name geschikt voor de contractsector: het is bestendig en bijzonder comfortabel dankzij de armleuningen en de comfortabele stoel B32 is een onvervangbare ontlasting wanneer er langdurig moet worden gezeten omdat het het comfort van een fauteuil combineert met praktische behoeften van de ontlasting.

Alle producten van de B32-collectie kunnen worden voltooid en nog comfortabeler worden gemaakt door de mobiele of vaste kussens die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.


Hot Tags: PU leer beklede stoel met hoge rugleuning, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Houten barkruk met Gunstock-walnoothout Volgende:Hoge draaibare verstelbare PVC barkruk

Onderzoek

You Might Also Like