Houten barkrukken met rug en armen

Houten barkrukken met rug en armen

Deze draaibare barkruk heeft een houten frame van hoge kwaliteit met stevige poten en voetsteun afgewerkt in Feher Black. De gevoerde zitting is bekleed met zwart leer en biedt comfort en stijl. De zithoogte van deze barkruk is 30-inch. Afmetingen van de barkruk (L x B x H): 23,62-inch bij 44,49-inch bij 22-inch.

Praat nu

Productdetails

Productomschrijving

Deze draaibare barkruk heeft een houten frame van hoge kwaliteit met stevige poten en voetsteun afgewerkt in Feher Black. De gevoerde zitting is bekleed met zwart leer en biedt comfort en stijl. De zithoogte van deze barkruk is 30-inch. Afmetingen van de barkruk (L x B x H): 23,62-inch bij 44,49-inch bij 22-inch. Iedereen weet dat er niets beters is om de energie van elke kamer te verbeteren dan een opvallende barkruk. Met de innovatieve ontwerpen van Pastel Furniture krijgt u een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. Pastel wil niet alleen maar helpen om een gedurfde uitspraak te doen in uw huis, ze willen dat u zich comfortabel en veilig voelt en duurzaamheid in elke structuur biedt.


bestek

• Gevoerde zitting, stevige poten en voetsteun

• Feher Black Finish gestoffeerd in zwart leer

• Zithoogte van de barkruk is 30 Inch

• Het stoelframe is gemaakt van hout

• Zithoogte van de barkruk is 30 Inch

• Afmetingen barkruk (L x B x H): 23,62 inch bij 44,49 inch bij 22 inch


Productinformatie

HDY141 Houten barkrukken met rug en arm

product gewicht

32,8 pond

Item nr.

HDY141

Gebruikt voor

Restaurant, bar, café, hotel, evenement, kantoor

Geassembleerde hoogte

41,7 inch

Garantie

2 jaar

Gemonteerde breedte

22 inch

Productafmetingen

23,6 x 22 x 44,5 inch


WAAROM KOPEN VAN ONS EEN VEILIGE CHIOCUS IS?

Hendry is een toonaangevende commerciële meubelfabrikant. Door de jaren heen hebben we veel restaurants bediend en geholpen om succesvolle bedrijven te worden.

Hieronder kunt u onze kombuis met foto's bekijken van enkele van de duizenden landelijke restaurants die we hebben ingericht. Hierdoor kunt u onze meubels in een natuurlijke omgeving bekijken en kunt u voelen hoe deze eruit zal zien in uw restaurant.


FAQ

1. Ben je een manuafacturer of een groothandel?

Wij zijn een fabrikant, die in shenzhengstad, China wordt gevestigd. Welkom om ons te bezoeken ^ _ ^.

2. Hoeveel zullen de verzendkosten zijn?

Dit is afhankelijk van de grootte van uw zending en de wijze van verzending. Wanneer u naar verzendingskosten informeert, hopen we dat u ons de gedetailleerde informatie laat weten, zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige verzendmethode, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.

3. Kunt u het ontwerp voor ons doen?

Ja, we hebben een professioneel ontwerpteam met een rijke ervaring.

4. Wat als er kwaliteitsprobleem wanneer we de goederen?

Als er quanlity probleem is wanneer u de goederen ontkoppelt, kunt u foto's nemen voor onze referentie, onze QC afdeling ... zal het probleem controleren en de beste oplossingen voor u geven, namelijk een aantal onderdelen en fittingen vervangen, enz. Verder zullen we ook actie ondernemen om de kwaliteit in de toekomst te verbeteren.


Hot Tags: houten barkrukken met ruggen en armen, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Houten barkrukken zonder rug Volgende:No

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk