Houten fluwelen keukenzetel Barkruk

Houten fluwelen keukenzetel Barkruk

Chelsea Collection Product- / itemnaam CHELSEA 700 TF Type Hoge kruk met rugleuning Materialen in leer, in stof Productcode 700 TF Het elegante en warme ontwerp wordt weerspiegeld in de uitgebreide collectie comfortabele Chelsea gestoffeerde stoelen, verschillende versies van de rug verrijken de .. .

Praat nu

Productdetails

Chelsea-collectie

Product- / itemnaam

CHELSEA 700 TF

Type Hoge kruk met rugleuning

Materialen in leer, in stof

Productcode 700 TF

Het elegante en warme ontwerp wordt weerspiegeld in de uitgebreide collectie comfortabele Chelsea gestoffeerde stoelen, verschillende versies van de achterkant verrijken de doorlaatbaarheid van de collectie, waardoor het karakter en aanwezigheid krijgt in elk project dat het nodig heeft.

De coatings en kleuren revitaliseren de ruimtes waardoor ze vriendelijker en suggestiever worden. Het gebruik in restaurants, wachtruimtes en recreatiegebieden, in vergader- en conferentieruimtes, in samenwerkingsverbanden of in kantoren zijn slechts enkele voorbeelden van hun krachtige transversaliteit.

De collectie is ideaal voor restaurants, wachtkamers en vrije tijd, dankzij de opgevulde rugleuning en de metalen poten die zijn geverfd in epoxyhars of in hout in Scandinavische stijl.

De comfortabele 700 rugleuning van de collectie beschrijft een doorlopende halfronde boog die het eigentijdse ontwerp van de collectie markeert en de coatingopties in verschillende stoffen en kleuren vermenigvuldigt.


Hot Tags: houten fluwelen keukenzetel barkruk, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Moderne hoge houten bar stoel barkrukken Volgende:Houten barkrukken met armen

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk