Modern Restaurant Booth Sofa Zitplaatsen

Modern Restaurant Booth Sofa Zitplaatsen

Ontworpen voor stijl en comfort, maar gebouwd voor duurzaamheid, zijn we blij deze houten bank met kussens aan onze selectie van restaurantcabines toe te voegen.

Praat nu

Productdetails

Ontworpen voor stijl en comfort, maar gebouwd voor duurzaamheid, zijn we blij deze houten bank met kussens aan onze selectie van restaurantcabines toe te voegen. Dit restaurantcabine is in de VS gemaakt van massief hout door ons team van bekwame vakmensen en beschikt over kwaliteit die voldoet aan de hoogste commerciële normen in de voedings- en horecasector. Net als de rest van de restaurantcabines die te koop zijn bij Restaurant-Furniture.com, is deze houten bank gebouwd met materialen van topkwaliteit en gebouwd om zwaar gebruik te weerstaan in een drukke commerciële omgeving.

We kunnen uw restaurantcabine in elke gewenste maat of vorm ontwerpen. U kunt uw stand ook aanpassen aan uw specificaties door de grootte, vorm en materialen te kiezen.


Hot Tags: Moderne Restaurant Booth Sofa Zitplaatsen, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Chinese Restaurantmeubels Restaurant Sofa getufte stof Booth zitplaatsen Volgende:Diner-stijl cabine met glitterstoffering

Onderzoek

You Might Also Like