Klassieke lederen cabines Sofa en tafel

Klassieke lederen cabines Sofa en tafel

Productgrootte: ● Cabinesafmetingen: Dubbele cabines: D120 x B65 x H100 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D120 x B60 x H75 cm Vierkante tafel: D60 x B60 x H75 cm Ronde tafel: φ60 x H75 cm ● Stoelafmetingen: D45 x B45 x H80 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

Geïnspireerd door de beroemde meubels van de Amerikaanse Shaker en een favoriet bij zowel restaurants, cafés als cafés, zien de ongecompliceerde lijnen en tijdloze stijl van deze populaire tafels er geweldig uit met zowel traditionele als moderne stoelen. De Shaker-tafels zijn verkrijgbaar in drie houtkleuren en in verschillende topmaten, waaronder vierkante, rechthoekige en ronde maten. Gebruik het onderstaande menu om een topmaat en kleur te selecteren.

Sterke restauranttafels

2

De Shaker-tafels worden standaard geleverd in een massief houten afwerking en worden vaak gekozen als restauranttafels vanwege hun ongehinderde beenruimte vanwege hoekige tafelpoten in tegenstelling tot een centraal of dubbel voetstuk. Het ontwerp met vier poten biedt uitstekende stabiliteit, zelfs met de grootste topafmetingen van 150 cm x 80 cm, waardoor dit een van onze grootste rechthoekige tafels is. De solide hardhouten constructie creëert overal eettafels van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor elk interieur, van luxe luxe locaties tot gezellige traditionele restaurants en klassieke pub-restaurants, ze zullen zeker een statement maken in elke locatie.

Restaurant tafels en stoelen

3

De Shaker-tafels worden vaak geselecteerd met onze Abbruzzo stoelen in leer die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Ze zien er ook geweldig uit met alle stoelen uit onze restaurantstoelensectie, inclusief de ontwerpen uit Boston en Washington. De combinatie van Shaker-tafels met een van onze restaurantstoelen geeft klanten een zeer comfortabele eetervaring en ziet er geweldig uit in elke stijl van kamer.Hot Tags: klassieke lederen cabines bank en tafel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Specifiek gebruik Easy Clean Cafe Booth Volgende:Hotel Commercial Restaurant Zitbanken

Onderzoek

You Might Also Like