Aangepaste Banquette Single Booths Sofa

Aangepaste Banquette Single Booths Sofa

Dit product is op maat gemaakt om te voldoen aan uw specificaties of opnieuw gestoffeerd in verschillende kleuren en structuren. Het 20 "diepe zitoppervlak zorgt voor voldoende zitruimte en comfort Dit product is ontworpen om de minste ruimte in te nemen en tegelijkertijd de maximale hoeveelheid zitplaatsen te bieden.

Praat nu

Productdetails

Onze meubels zijn ontworpen en vervaardigd voor gebruik in openbare ruimtes met veel verkeer.

Dit product is op maat gemaakt om te voldoen aan uw specificaties of opnieuw gestoffeerd in verschillende kleuren en structuren.

Het 20 "diepe zitoppervlak zorgt voor voldoende zitruimte en comfort Dit product is ontworpen om de minste ruimte in te nemen en tegelijkertijd de maximale hoeveelheid zitplaatsen te bieden.

Gebouwd om te worden gebruikt in gebieden met veel verkeer.

Duurzame bouwmaterialen zijn onder meer massieve hardhouten kozijnen die zijn opgebouwd uit zware studs van 2 "x 3", schuim 1830-1850 met hoge dichtheid, duurzaam decontact en zwaar staal.

De standaard hoogte van Formica-schoepen is 4 inch - deze is voorzien van brandwerendheidsklasse 32 / 50. Vlek-, kras- en slagvast onder normale gebruiksomstandigheden. Postform kwaliteit van 12/20. Formica laminaat wordt gebruikt voor schoonheid en duurzaamheid. U kunt hier meer informatie vinden over onderhoud.

Formica-laminaat is verkrijgbaar in de kleuren zwart en donker walnoot - neem voor eventuele aanpassingen contact met ons op.

Product omvat:

Laminaat (Formica®) Verticaal frame met bovenafwerking

Laminaat (Formica®) zitframe

Gestoffeerd zit- en rugkussen

Metalen pootjes (4 stuks)

Dimensies:

Lengte: 60 "

Diepte: 20 "

Hoogte: 40 "


Hot Tags: aangepaste banquette single booths sofa, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Moderne luxe Booth - volledig aanpasbaar Volgende:Fabrieksprijs Houten restaurantcabines Bar Booth

Onderzoek

You Might Also Like