Eettafel en cabines op maat gemaakte meubels

Eettafel en cabines op maat gemaakte meubels

Productgrootte: ● Cabinesafmetingen: Dubbele cabines: D120 x W65 x H105 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D120 x B60 x H75 cm ● Stoelafmetingen: D45 x B45 x H80 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

De Rechthoekige Tudor-tafel is een zeer traditionele pubtafel die ook populair is als restaurant- of bartafel. Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en -afmetingen en is een klassieke, rustieke pubtafel die charme en karakter uitstraalt. We bieden deze tafel alleen in donker eiken aan, omdat de traditionele stijl van deze tafel zo goed geschikt is voor de donkerste houtkleur in ons assortiment. Als u op zoek bent naar iets soortgelijks in een lichtere houtkleur, kijk dan naar de Rechthoekige Wellington-tafel of de Shaker-tafel met een massief houten blad.

15138466919755

We kunnen deze tabellen met vijf verschillende topgroottes leveren, zoals te zien is in het vervolgkeuzemenu onder deze beschrijving. Met zijn decoratief gedraaide poten en dikke stretchers tussen de poten, zorgt het voor een kroegentafel die zowel aantrekkelijk als zeer sterk is. Deze tafels hebben dezelfde sterke ontwerpkenmerken als onze robuuste traditionele en boerderijstoelen die met kracht in het achterhoofd zijn gebouwd. Hetzelfde sterke ontwerp en dezelfde decoratieve draaiingen worden gebruikt op zowel de spillen, benen en brancards.

15138466924744

Deze tafel, die zo'n klassiek ontwerp heeft, ziet er het beste uit met onze bar- of restaurantstoelen in het gedeelte Traditionele stoelen. Ze zijn bijzonder populair in combinatie met de Mates-stoelen, ook in Dark Oak of met stoelen in boerderijstijl, zoals de ontwerpen Spindleback of Fiddleback.


Hot Tags: eettafel en cabines op maat gemaakte meubels, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, op maat gemaakt, gemaakt in China
Een paar:De moderne Bank van het Restaurantmeubilair Aangepaste Leer en Stof Volgende:Restaurantmeubilair Banquette Sofa en tafel Set

Onderzoek