Eettafel Restaurant Antieke houten tafel

Eettafel Restaurant Antieke houten tafel

Productgrootte: ● Tafelafmetingen: D120 x B60 x H75 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

Onze meest populaire rechthoekige opvouwbare schraagtafel is nu verkrijgbaar met een witte kunststof bovenkant en poten in grijs metaal. Geschikt voor 6-8 personen, de 6 "x 2" 6 "top is blaasgegoten waardoor een hygiënisch, vochtbestendig oppervlak ontstaat dat zowel voor binnen- als buitenfuncties kan worden gebruikt. Met het extra voordeel dat u UV-bestendig bent, kunt u er zeker van zijn dat uw outdoor vouwtafel er geweldig uit blijft zien en niet snel zal vervagen of verkleuren. De zware metalen poten zijn bedekt met een grijs vochtbestendig poeder om corrosie te voorkomen, waardoor ze geschikt zijn voor iedereen weer!

15134153482988

De witte klaptafel heeft een gladde en duurzame kunststof bovenkant die is opgebouwd uit één massief stuk waardoor deze gemakkelijk te reinigen is en perfect voor contractgebruik. De minimale onderhoudsvereisten en de eenvoudig te reinigen bovenkant maken het een ideale tafel voor evenementen en functies zoals bruiloftstafels, bankettafels of feesten en speciale gelegenheden. Hoewel het zo licht is, is het gemakkelijk te hanteren en te verplaatsen, zodat verplaatsing, transport en opslag van deze tafels probleemloos is. De tafels kunnen op onze speciaal ontworpen trollies worden getransporteerd om het proces nog eenvoudiger te maken of wanneer u grote hoeveelheden tafels moet verplaatsen.


De heavy-duty klaptafel is ontworpen voor contractgebruik en is de perfecte oplossing voor al uw klaptafels. De zware metalen poten bieden uitstekende sterkte en stabiliteit, terwijl de stevige kunststof poten krassen op binnenvloeren voorkomen en wegzakken op buitenoppervlakken zoals gras. De zware metalen poten vouwen volledig plat in de onderkant van het witte tafelblad, zoals weergegeven in de afbeeldingen voor eenvoudige opslag.


Hot Tags: eettafel restaurant antieke houten tafel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Restaurantmeubilair Banquette Sofa en tafel Set Volgende:Meubels op maat Single Booth of Double Booth

Onderzoek

You Might Also Like