Café-restaurant Zitbanken voor op de bank Restaurantcabines te koop

Café-restaurant Zitbanken voor op de bank Restaurantcabines te koop

Klassieke gunmetal kleur is perfect voor uw eet-, restaurant- of hoekcafé. Zwaar uitgevoerd hardhouten frame met versterkte gelijmde hoekblokken. Verwisselbare, soepele veerzitting met dwarsverbin- dende schakels voor comfort en stabiliteit. Hoge voetbasis van 3/4 "hoog vinyl beschermt omliggende meubels.

Praat nu

Productdetails

Voorzie uw gasten van een comfortabele plek wanneer ze van hun diner genieten met deze tafel en een zitplaats met dubbele rugleuning volledig bekleed. Ondersteund door een stevig hardhouten frame en versterkt multiplex, biedt deze standaard structurele stabiliteit en is geschikt voor elke klant die er gebruik van maakt. Deze twee verende stoelen vullen niet alleen het beste comfort, ze zijn afneembaar en eenvoudig schoon te maken. Cross-linked links zorgen voor een verdere verbetering van betrouwbare langetermijnfunctionaliteit.

010104 (1)

010104 (4)


Totale afmetingen:
Lengte: 36 "
Breedte: 44 "
Hoogte: 36 "
Vloer tot zitvlak: 18 "


Product applicatie:

fdghy

FAQ

1.Kan krijgen we eerst een monster?

We kunnen u zeker stalen aanbieden, zodat u eerst de kwaliteit kunt controleren, maar de betreffende voorbeeldkosten en verzending zijn voor uw rekening.

2. Hoe kan ik verzekerd zijn van de kwaliteit van mijn product?

We sturen een HD-foto of video ter referentie naar de kwaliteitsgarantie voor het laden.

3 . Hoeveel details moet ik je geven voor wat ik wil?

We hebben materiaal, hoeveelheid, maat, kleuren en andere speciale vereisten nodig.

4 . Waarom is onze kwaliteit hoger dan die van anderen?

In de eerste plaats geloven we dat kwaliteit de sleutel is om een langdurige relatie te houden, ons doel is om lange tijd zaken te doen. En we hebben ons eigen QC-team, van de directeur tot technische tekening tot verkoop, het zijn allemaal ervaren professionals.


Hot Tags: café restaurant zitbanken bankstellen te koop, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Hotel uitrustingen Cafe zitplaatsen Diner stand te koop Volgende:Moderne dubbele zitplaatsen voor restaurants

Onderzoek

You Might Also Like