Hardhouten eettafel en comfortabele bank

Hardhouten eettafel en comfortabele bank

Productgrootte: ● Bankafmetingen: Dubbele bank: D123 x W67 x H90 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D110 x B60 x H70 cm Ovale tafel: D120 x B60 x H60 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

Ga comfortabel zitten met de Oregon Sofa. Deze zachte bank wikkelt je in zijn warme omhelzing en zorgt voor een ontspannen zit. Krullen met een goed boek en geniet van Oregon's huiselijkheid. Verkrijgbaar in verschillende bekledingsopties, waaronder leer en eco-leer.

15228078359510

Wat begon in de jaren vijftig als een coöperatie van Italiaanse ambachtslieden die houten meubels in massaproductie willen maken, is nu Alf DaFre, een leider in kwaliteit en eigentijds huismeubilair. Onderscheidend in hun eindeloze zoektocht naar kwaliteitsoplossingen voor moderne ontwerpbehoeften, produceert Alf DaFre midden van de eeuw moderne meubels met de structuren en kleuren van vandaag. Oorspronkelijk bekend om slaapkamermeubilair, produceert het Italiaanse merk nu een verscheidenheid aan banken, stoelen, kasten en spiegels.


Hot Tags: hardhouten eettafel en comfortabele bank, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Hotelmeubilair Luxe bank en eettafel Volgende:Meubels Koffiehuis Cabines En Tafelset

Onderzoek

You Might Also Like