Restaurantmeubilair Banquette Sofa en tafel Set

Restaurantmeubilair Banquette Sofa en tafel Set

Productafmetingen: ● Bankafmetingen: Dubbele bank: D120 x B65 x H75 cm Enkele bank: D65 x B65 x H75 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D120 x B60 x H75 cm Vierkante tafel: D60 x W60 x H75 cm Ronde tafel: φ60 x H75 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

Houten tafelbladen

De getoonde prijzen zijn inclusief tafelblad en basis. De Art Deco sokkeltafel is standaard verkrijgbaar met tops van 60 cm of 68 cm rond of vierkant en in grotere maten van 75 cm of 92 cm rond. We kunnen standaard massief hardhout of fineerbladen aanbieden, maar kunnen op verzoek ook moderne ontwerpen in 'Isotop'- en' Werzalit'-tops leveren. Neem contact op met het verkoopkantoor als u hierin geïnteresseerd bent.

15133324876356

Pub-tafels

De basis is geheel van gietijzer en weegt ongeveer 20kg, waardoor het een extreem stabiele keuze aan pub-tafel is. Het gewicht van de basis maakt het ook de ideale keuze als je een voetstukstijl wilt, maar een grotere bovenkant nodig hebt, omdat het zijn balans en stevigheid behoudt, zelfs met een bovenkant van 92 cm. De poten zijn inzetbaar waardoor ze ook een populaire keuze zijn voor gebruik als café- of restauranttafels omdat er meer klanten omheen passen. De geometrische design en gedurfde lijnen op deze gietijzeren tafel zien er erg aantrekkelijk uit met moderne of traditionele bar-, restaurant- of caféstoelen.

15133324884587

Gietijzeren tafels

We hebben een breed scala aan betaalbare gietijzeren tafels te koop bij Trent Furniture en merken dat de Art Deco-stijl nog steeds populair is bij veel van onze klanten. Het wordt vaak gecombineerd met de rechthoekige en vierkante versies van deze tafel die wij aanbieden. Het combineren van verschillende vormentabellen van dezelfde stijl zorgt voor consistentie in ontwerp en uiterlijk en biedt tegelijkertijd meer flexibiliteit voor het plaatsen van verschillende groepen mensen en bij het inrichten van uw kamer.


Hot Tags: restaurantmeubilair banket bank en tafel set, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Eettafel en cabines op maat gemaakte meubels Volgende:Eettafel Restaurant Antieke houten tafel

Onderzoek

You Might Also Like