Restaurantmeubilair Bistro tafel en bank

Restaurantmeubilair Bistro tafel en bank

Productafmetingen: ● Bankafmetingen: Dubbele bank: D125 x B70 x H80 cm Enkele bank: D75 x B70 x H80 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D120 x B60 x H75 cm ● Stoelafmetingen: D54 x B52 x H73 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

De rechthoekige gotische tafel is een zeer sierlijke gietijzeren tafel met opvallende decoratie aan de poten en middenbrancard. Hoewel nog steeds ongelooflijk gedetailleerd, heeft het Gothic-assortiment een lichter uiterlijk dan andere leden van onze gietijzeren tafelfamilie die een beroep kunnen doen op degenen die traditioneel ogende tafels willen die minder omvangrijk zijn dan de typische rechthoekige gietijzeren tafels. Desalniettemin is het nog steeds een zware basis met fantastische stabiliteit voor elk van de topgroottes in het vervolgkeuzemenu hieronder. De getoonde prijs is inclusief tafelblad en voet, dus gebruik de onderstaande menu's om een houtkleur, afwerking en grootte te selecteren. Onze standaardafwerkingen zijn massief of fineer en de houtkleuren zijn donker eiken, walnoot en licht eiken. We kunnen echter ook op aanvraag verschillende laminaatkleuren en Werzalit-ontwerpen leveren.

15158313024686

De poten op de gotische tafel buigen naar binnen vanaf de basis van het frame waardoor deze zeer comfortabele bar-, restaurant- of cafétafels met veel beenruimte voor klanten zijn. De gotische tafel is gemaakt van gietijzer en biedt gegarandeerd een tafel die bestand is tegen de spanningen van een drukke contractomgeving en vele jaren goede service biedt.

15158313049676

Deze elegante en interessante tafels zien er bijzonder effectief uit in combinatie met klassieke stijlen van eetkamerstoelen zoals de Bentwood Fanback Side Chair die in elk van onze stoffen kan worden bekleed om comfort voor uw klanten en kleur aan uw interieur te geven.

15158313075244

Hot Tags: restaurantmeubilair bistro tafel en bank, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Meubels op maat Single Booth of Double Booth Volgende:DUIDELIJKE ACHTERBAL HOOGTE RESTAURANT BOOT MET HOUTEN POTEN

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk