Restaurant Booth zitplaatsen Fabrikanten hokjes

Restaurant Booth zitplaatsen Fabrikanten hokjes

Restaurant Booth Seating Manufacturers Booths.Our op maat gemaakte cabine zitplaatsen zijn van de hoogste kwaliteit met behulp van hardhout, structurele ply & schuim met levenslange garantie.

Praat nu

Productdetails

Restaurant Booth zitplaatsen Fabrikanten hokjes

Wil je meer hout zichtbaar maken, vraag dan naar ons assortiment cabines met meer blootgesteld hout

van een klein beetje tot volledige Timber-stands die we op maat kunnen produceren om aan uw behoeften te voldoen

Onze op maat gemaakte standplaatsen zijn van de hoogste kwaliteit met hardhout, structurele laag en schuim met levenslange garantie.

We gebruiken en adviseren evenals alle toonaangevende leveranciers van stoffen en PU's.

Wij maken op maat van uw ontwerp en eisen van uw plattegronden of zelfs ruwe schets idee.

00601 (2)

00601 (1)

00601 (1)

详情页_06

详情页_04

Shenzhen Ouguanxuan Furniture Co Ltd is een bedrijf produceert barkruk en leisure meubels producten, en gespecialiseerd in stoel producten voor bars, restaurants, etc.


Geconfronteerd met felle concurrentie, verbetert het bedrijf voortdurend de productkwaliteit, terwijl het innovatief de kosten verlaagt door nieuwe technologieën toe te passen. Tegenwoordig heeft Ouguanxuan een goede reputatie voor productkwaliteit gewonnen bij zijn klanten en heeft het ook respect gekregen van binnenlandse tegenhangers. Het bedrijf werkt strikt in overeenstemming met de relevante lokale wetten, voorschriften en regels van de WTO-vereisten.


Als slogan van het bedrijf gaan we altijd akkoord met het principe "First Quality, Customer First" en maken klanttevredenheid onze eerste prioriteit. We richten ons op royalty's van klanten en zoeken samenwerkingsverbanden op lange termijn en Win-Win-bedrijven. We kijken oprecht uit naar toekomstige samenwerking tussen ons.


Hot Tags: restaurant standplaatsen fabrikanten stands, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Fabrieksprijs Houten restaurantcabines Bar Booth Volgende:Restaurant cabines en tafels te koop

Onderzoek

You Might Also Like