Koffiehuismeubilair Op maat gemaakte cabines Sofa

Koffiehuismeubilair Op maat gemaakte cabines Sofa

Productafmetingen: ● Cabinesafmetingen: Dubbele cabines: D120 x B65 x H80 cm Enkele cabines: D60 x B65 x H80 cm ● Tafelafmetingen: Lange tafel: D120 x W60 x H75 cm Vierkante tafel: D60 x B60 x H75 cm Ronde tafel: φ60 x H75 cm ● Afmetingen stoel: D53 x B46 x H80 cm ● Grootte en kleur kunnen op maat worden gemaakt.

Praat nu

Productdetails

Het eenvoudige ontwerp van de Olympische tafel is nu beschikbaar in zowel rechthoekige als de versie met één voetstuk. Het slanke ontwerp van het voetstuk biedt veel beenruimte en is een stijl die even effectief is in een moderne of traditionele setting. De zwarte stalen basis is extreem duurzaam en slijtvast, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel buste restaurants, pubs en clubs, terwijl de ruime keuze aan topafwerkingen en kleuren goed zal werken met elk interieur kleurenschema. De vloeiende lijnen zijn niet alleen esthetisch, maar zorgen voor eenvoudige reiniging en bieden maximale ruimte voor stoelen om onder de tafel te worden geschoven wanneer ze niet worden gebruikt.


15130493684295

Deze tafels worden vaak gekozen om de versie met één voetstuk te begeleiden, zodat een combinatie van vierkante, ronde en rechthoekige zitopties kan worden aangeboden. Deze veelzijdige tafel is ideaal om aan te eten of te drinken en kan worden geleverd met grote of kleine rechthoekige bladen voor beide.


Hot Tags: Koffiehuismeubilair Op maat gemaakte cabines Sofa, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Bartafel en cabine met hoge rugleuning Volgende:Lounge houten tafel stoel en cabines Sofa

Onderzoek

You Might Also Like