Restaurant Tub stoel

Restaurant Tub stoel

Uitgerust met donker walnoot gekleurd houten deuvel benen, pluche dichte polstering van schuimstof en een rijke stijl van het midden van de eeuw, schenkt de dia fauteuil een lonende ervaring van de zitplaatsen voor moderne woonkamers, lounge ruimtes en receptieruimte.

Praat nu

Productdetails

Beschrijving

Continuïteit met glijbaan. Ontworpen om de progressiviteit verpersoonlijken, wordt geleverd in polyester met een fijn gestikte bekleding voor elegante beroep. Uitgerust met donker walnoot gekleurd houten deuvel benen, pluche dichte polstering van schuimstof en een rijke stijl van het midden van de eeuw, schenkt de dia fauteuil een lonende ervaring van de zitplaatsen voor moderne woonkamers, lounge ruimtes en receptieruimte.


Specificaties

• Moderne fauteuil

• Massief Rubberwood benen

• Donkere Walnut gekleurd benen

• Niet-markering voet Caps

• 100% polyester materiaal

• Dichte polstering van schuimstof

• Samenstelling vereist: Ja


Functies

HDY058 Restaurant Tub stoel

Itemnaam

Restaurant Tub stoel

Artikelnr.

HDY058

Gebruikt voor

Restaurant, bar, café, hotel, evenement, office

ODM / OEM

2

Garantie

1 jaar

Installeren

NO

Grootte

H75 * W79 * D69cm


WAAROM KOPEN UIT DE VS IS EEN VEILIGE CHIOCE?

Hendry is een vooraanstaand fabrikant van commerciële meubilair. Door de jaren heen, hadden we veel restaurants geserveerd en bijgestaan hen steeds succesvolle bedrijven.

Hieronder vindt u onze galei van foto's van enkele van de duizenden restaurants landelijk dat we hebben ingericht. Dit zal toestaan dat u te zien van onze meubels in een natuurlijke omgeving en geeft je een gevoel voor hoe het eruit in uw restaurant zien zal.


FAQ

1. Hoeveel zal de verschepende lasten zijn?

Dit zal afhangen van de grootte van uw zending en de methode van de scheepvaart. Toen informeerde over de verzendkosten, hopen wij dat u ons laat weten de gedetailleerde informatie zoals de codes en hoeveelheid, uw gunstige methode van de scheepvaart, (door de lucht of over zee) en uw aangewezen haven of luchthaven.

2. kunnen wij een monster aanvankelijk krijgen?

Toch bieden we u monsters, zodat u de kwaliteit op het eerste controleren kunt, maar de kosten van de steekproef en de verzending betrokken op uw lading zullen.

3. waar bent u markten?

Onze meubels zijn geëxporteerd naar vele landen zoals de Verenigde Staten, Amerika, Canada, Australië, Frankrijk, Arabische, Mexico, Singapore, Maleisië, enzovoort.

4. kan ik krijgen een lagere prijs als ik grote hoeveelheden bestellen?

Ja, goedkopere prijzen met meer groter orders.


Hot Tags: Restaurant tub stoel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Natuurlijke rotan fauteuil Volgende:Modern Restaurant fauteuil

Onderzoek

You Might Also Like