Stoel van het snel voedsel de Houten Restaurant

Stoel van het snel voedsel de Houten Restaurant

Creëer een eersteklas dinerervaring door uw klanten geweldige gerechten, service en aantrekkelijke meubels aan te bieden. De houten caféstoel is een populaire keuze voor het inrichten van restaurants, cafés, zwembadhallen, lounges, bars en andere drukbezochte etablissementen. Deze stoel is gemakkelijk te reinigen, wat een belangrijk aspect is als het om een bedrijf gaat.

Praat nu

Productdetails

Omschrijving

Creëer een eersteklas dinerervaring door uw klanten geweldige gerechten, service en aantrekkelijke meubels aan te bieden. De houten caféstoel is een populaire keuze voor het inrichten van restaurants, cafés, zwembadhallen, lounges, bars en andere drukbezochte etablissementen. Deze stoel is gemakkelijk te reinigen, wat een belangrijk aspect is als het om een bedrijf gaat. Deze stoel is ontworpen om de dagelijkse ontberingen in de horeca te weerstaan, maar biedt ook een chique uitstraling aan uw huis. De glijders van de vloer helpen uw vloeren te beschermen en zorgen voor soepel glijden. Het eenvoudige en lichtgewicht ontwerp van deze stoel zal niet teleurstellen, of deze nu wordt gebruikt voor gebruik in woningen of op commerciële basis!


bestek

Leer: pu leer

Spons: 35 dichtheid katoen

Verf: verf uit de staat, open verf, mat (driemaal schuren, één basisolie, twee deklagen, slechts een paar fabrieken doen dit)

Verpakking: 2 vellen / doos, ongeveer 0,3 kubieke meter per doos, niet alleen de detailhandel, maar ook gemengde partij

Geschikte plaats: restaurant, westers restaurant, coffeeshop, theewinkel, dessertwinkel


Kenmerken

HDY022 Fastfood houten restaurantstoel

Itemnaam

Stoel van het snel voedsel de Houten Restaurant

Item nr.

HDY022

Gebruikt voor

Restaurant, bar, café, hotel, evenement, kantoor

ODM / OEM

Welkom

Garantie

2 jaar

Installeren

NEE

Grootte

H82 x B52x D60cm


WAAROM KOPEN VAN ONS EEN VEILIGE CHIOCUS IS?

Hendry is een toonaangevende commerciële meubelfabrikant. Door de jaren heen hebben we veel restaurants bediend en geholpen om succesvolle bedrijven te worden.

Hieronder kunt u onze kombuis met foto's bekijken van enkele van de duizenden landelijke restaurants die we hebben ingericht. Hierdoor kunt u onze meubels in een natuurlijke omgeving bekijken en kunt u voelen hoe deze eruit zal zien in uw restaurant.


FAQ

1. Waar zijn jullie markten?

Onze meubels zijn geëxporteerd naar vele landen, zoals Verenigde Staten, Amerika, Canada, Australië, Frankrijk, Arabië, Mexico, Singapore, Maleisië, enzovoort.

2.Kunnen we eerst een sample krijgen?

We kunnen u zeker stalen aanbieden, zodat u eerst de kwaliteit kunt controleren, maar de betreffende voorbeeldkosten en verzending zijn voor uw rekening.

3. Hoeveel details moet ik je geven voor wat ik wil?

We hebben materiaal, hoeveelheid, maat, kleuren en andere speciale vereisten nodig.

4.Waarom is onze service beter dan die van anderen?

We zullen leveren wat we beloven, we zullen al onze verantwoordelijkheden opnemen, we staan in het perspectief van klanten om zaken te doen.


Hot Tags: fastfood houten restaurant stoel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Beuken houten Restaurant stoel Volgende:Commerciële houten stoel met een groot ontwerp

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk