Ademende niet-geweven beschermende maskers

Ademende niet-geweven beschermende maskers

Gebruik in de gezondheidszorg: deze maskers kunnen worden gebruikt voor dagelijkse bescherming, maar mogen niet worden gebruikt in chirurgische of risicovolle situaties, of wanneer er een hoog risico bestaat op contact met vloeistoffen of infectieuze materialen.

Praat nu

Productdetails

  • Gebruik in de gezondheidszorg: deze maskers kunnen worden gebruikt voor dagelijkse bescherming, maar mogen niet worden gebruikt in chirurgische of risicovolle situaties, of wanneer er een hoog risico bestaat op contact met vloeistoffen of infectieuze materialen.

  • 3 beschermingslagen : Deze maskers zijn gemaakt van 3 lagen. De eerste laag is gemaakt van niet-geweven stof die deeltjesvormige verontreinigende stoffen in de lucht effectief kan filteren. De tweede laag is gemaakt van smeltgeblazen doek dat effectief weghoudt van onzuiverheden. De derde laag is gemaakt van huidvriendelijk filterkatoen dat zacht en ademend is.

  • Zachte elastische comfortabele oorlus: comfortabel en extra zacht. Beste vrienden, u voelt nergens druk op uw gezicht of oren. Dit komt doordat de binnenste laag is gemaakt van zacht materiaal. Omhullend ontwerp, volledige dekking en ingebouwde bevestigingsstrip voor de neusbrug, ze passen allemaal zacht op het huidcontactoppervlak.

  • Op grote schaal toegepast: geschikt voor kantoor, thuis, salon, fietsen, supermarkt en gewoon voor het grote publiek, deze maskers kunnen u beschermen tegen stof, vervuiling, PM 2.5, irriterend gas, nevel, rook, uitlaatgassen van auto's, enz.

  • Klantenservice: Als er problemen zijn met uw aankoop, neem dan eerst contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk antwoorden en oplossen. Beste klant, onze prioriteit is onze klanttevredenheid!

Hot Tags: ademende niet-geweven beschermende maskers, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Mondmaskers 3-Ply met elastische oorlussen Volgende:Ffp3 medisch chirurgisch gezichtsmasker voor eenmalig gebruik

Onderzoek

You Might Also Like