Mondmaskers 3-laags met elastische oorlussen

Mondmaskers 3-laags met elastische oorlussen

Wegwerp gezichtsmasker, gezichtsmaskers, mondmaskers 3-laags met elastische oorlussen, ademende niet-geweven mondfilterhoezen voor thuis, op kantoor, buiten - blauw

Praat nu

Productdetails

  • 3-WEG FILTER - Het wegwerp gezichtsmasker is gemaakt van een ondersteunende en krachtige 3-laags stof, met buitenste lagen van niet-geweven stof en een in het midden gesmolten laag van stof.

  • DAGELIJKSE BESCHERMING - Uiterst efficiënt drielaags ontwerp helpt stof en vuil te filteren. Dit masker is een masker voor algemeen gebruik en het is NIET GEÏNDEERD voor MEDISCH GEBRUIK.

  • ZACHT GEVOEL - Ontworpen voor een zachter en soepeler gevoel voor ademend vermogen gedurende de hele dag. (OPMERKING: de blauwe kant van het masker is naar buiten gericht terwijl de witte kant van het masker naar binnen is gericht en knijpt vervolgens de metalen rand in de vorm van uw neus.)

  • UNIVERSEEL OORLOOPONTWERP - Universeel passende elastische oorlussen voor een verscheidenheid aan gebruikers voor onmiddellijke bescherming en zonder spanning op de oren.

  • Pakket met 50 maskers. Deze maskers moeten na elk gebruik worden weggegooid.


Een paar:No Volgende:Ademende niet-geweven beschermende maskers

Onderzoek