Korting Italiaanse moderne hotelmeubilair stoel

Korting Italiaanse moderne hotelmeubilair stoel

Korting Italiaanse moderne hotelmeubilair stoel, de stoelen kunnen worden gebruikt in vele palces zoals: restaurant, thuis, cafteria, club, bar.

Praat nu

Productdetails

Korting Italiaanse moderne hotelmeubilair stoel

101 (1)

101 (2)

101 (3)

101 (4)

Het hele proces om zaken met ons te doen

1) Geef eerst de details op van de producten die u nodig heeft, citeren wij voor u.

2) Als de prijs aanvaardbaar is en de cliënt steekproef nodig heeft, verstrekken wij Proforma Factuur voor cliënt om betaling voor steekproef te regelen.

3) Als de klant monster goedkeurt en vereist voor bulkproductie voor orde, zullen wij Proforma Factuur voor cliënt verstrekken, en wij zullen in een keer wanneer wij 30% storting krijgen schikken.

4) Na het voltooien van de enorme bestelling kan de klant (of puntige persoon) het meubilair komen controleren. Of we zullen foto's van alle goederen, verpakking, details en B / L-kopie voor de klant verzenden nadat de goederen zijn afgewerkt. We regelen de verzending en leveren originele B / L wanneer de klant het saldo betaalt.


Als u tevreden bent met Modern Hotel Furniture Wood Leather Upholstery Restaurant Dining Chair gemaakt in China, welkom om de kwaliteit en mode meubels bij ons te kopen. Wij zijn een van de professionele en ervaren fabrikanten en leveranciers, en de service op maat en de wholesaledienst worden ook aangeboden.

Hot Tags: korting Italiaanse moderne hotelmeubilair stoel, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:No Volgende:Factory Outlet wit slaapkamer meubel

Onderzoek

You Might Also Like