Hotel meubilair leveranciers houten slaapkamerreeks

Hotel meubilair leveranciers houten slaapkamerreeks

Hotel meubilair leveranciers houten slaapkamerreeks we zijn bezig met het aanbieden van de beste collectie van meubilair van de slaapkamer van het Hotel. Het is vervaardigd met behulp van hoge rang hout in overeenstemming met de ingestelde industrienormen. De aangeboden kamer meubilair is bekend voor zijn eigenschappen zoals compact ontwerp, gladde afwerking...

Praat nu

Productdetails

Hotel meubilair leveranciers houten slaapkamerreeks

We zijn bezig met het aanbieden van de beste collectie van meubilair van de slaapkamer van het Hotel. Het is vervaardigd met behulp van hoge rang hout in overeenstemming met de ingestelde industrienormen. De aangeboden kamer meubilair is bekend om zijn functies zoals compact ontwerp, gladde afwerking, stevige bouw en duurzaamheid. Onze gewaardeerde klanten kunnen gebruik maken van deze meubelen uit ons in diverse modellen, maten en vormen. Wij hebben standaard ontwerpen voor hotels, pensions, resorts, boerderijen en bungalows.

0601 (1)

0601 (6)

0601 (5)0601 (3)

0601 (7)

Shenzhen Oguanxuan meubels CO., LTD

een professionele hotel meubilair leverancier is gevestigd in Shenzhen stad van Guangdong provincie.

Onze 15 jaren van ontwikkeling hebben we succesvolle samenwerking met grote hotelmerken waaronder HILTON, HOLIDAY INN, GRAND HYATT, RAMADA, CROWNE PLAZA, enzovoort. Uit die een strikte werkproces is ontwikkeld en strikt gevolgd van offerte, ontwerp concept communicatie, workshop tekenen van voorbereiding, bemonstering en evaluatie, verbetering van de steekproef, massaproductie, productie procescontrole en voorafgaand aan het vervoer controle.

1

2 (1)

2 (3)

We hebben een eersteklas vermogen in het ontwerp, de productie en de afzet van het meubilair van de slaapkamer van het hotel en hotel seksistisch meubels, waarin houten meubels, houten deuren, banken, stoelen, restaurant meubilair, villa meubilair, club meubilair en mockup meubels enz.


Hot Tags: Hotel meubilair leveranciers houten slaapkamerreeks, leveranciers, fabrikanten, fabriek, groothandel, aangepast, gemaakt in China
Een paar:Fabrikanten van de aangepaste meubels van hotelmeubels Volgende:Hotelkamermeubilair Korting Hotelmeubilair

Onderzoek

You Might Also Like