4 soorten verlichtingsarrangementen in 4 grote ruimtes, bekijk hoe uw huisverlichting is geïnstalleerd!

- Jan 16, 2019-

Een foto om de verschillende vormen van verlichting te illustreren.

1 Indirecte verlichting, door verschillende soorten reflectie om verlichting te bereiken. Vergeleken met andere functies kan indirect licht zacht licht brengen en helpen ontspannen.

2 Scene verlichting, een gedeeltelijk geconcentreerde verlichting van de ruimte, met nadruk op de aanwezigheid van de ruimte, meestal in de woonkamer, eetkamer.

3 Extra verlichting, het licht heeft geen directe invloed op het gebied waar mensen zich gewoonlijk bevinden. Over het algemeen speelt het vooral een rol in de atmosfeer van de ruimte om het decoratieve effect te bereiken. Vaker in lichtstrips, lichtslingers, wandlampen, etc.

4 directe verlichting, directe projectie van licht voor een bepaald gebied. Met de nadruk op verlichting is dit de helderste van de vijf soorten lichtbronnen.

5 accentverlichting, gericht op verlichting in sommige ruimtes, met schijnwerpers, bureaulampen, downlights, staande lampen, enz., Om dezelfde ruimte beter te onderscheiden.

Laten we het hebben over het praktische lichtontwerpplan voor de referentie volgens het functiegebied.

woonkamer

In vergelijking met andere ruimtes, zal de woonkamer iets groter zijn en ook dagelijkse ontmoetings-, chat-, film- en televisie-vrije tijd en andere functies ondernemen. Daarom hebben de lampen in de woonkamer meer gecombineerde functies.

h550w580-5a1b693f4be7f

Een paar:diner cabines industriële metalen Restaurant meubilair Catering stands Sofa en richtsnoeren per tabel Volgende:restaurants met cabines Amerikaanse Retro-stijl Metalen Eetkamerstoel Mode Hoge rugcabines Bank