7 kleurenschema's in de woonkamer zorgen voor nieuwe verrassingen

- Feb 13, 2019-

De woonkamer is een ruimte met een hoge mate van gezinsgebruik. De uitstekende kleurafstemming zorgt voor onverwachte verrassingen voor de woonkamer. Het kleurenschema van de 7 huiskamers, aanbevolen door Xiao Bian, zal je zeker inspireren!

Optie 1: Royal Blue + Wood Color + Red

h550w369-5bcd68003732a

De textuur van de salontafel en de bank is in ouderwetse retrostijl, gemakkelijk te dimmen en de fluwelen gekleurde koninklijk blauwe bank geeft veel glans voor de ruimte.

Optie 2: Groen Geel + Lichtblauw + Wit + Zwart

h550w404-5bcd67f8d05b4

De combinatie van groen en lichtblauw is als een blauwe lucht en gras. Dit heldere, natuurlijke gevoel wordt het best benadrukt door de heldere witte bovenkant.

Optie 3: geel + zwart + wit + een kleine hoeveelheid oranje


De trend van geel en zwart is een zeer individuele combinatie. Hoewel de overgang met wit helderheid kan toevoegen, is het nog steeds gemakkelijk om moe te worden. De bank die lichter in zwart is en het oranje hoofdkussen erboven kan gemakkelijk frisheid injecteren.

Optie 4: groen geel + citroengeel + melkwit


Zowel geel als groen kunnen fruit en groente-achtige opwinding brengen in de ruimte, maar let op het ritme van de twee.

Optie 5: beige + grijs + een kleine hoeveelheid groen + een kleine hoeveelheid geel


De woonkamer, bestaande uit een beige bank en een grijze tv-kast, is prachtig en plechtig, en voegt een kleine hoeveelheid groen en geel toe om de ruimte levend te maken.


Een paar:restaurant stand fabrikanten Nordic Style massief houten fauteuil en salontafel informatie Volgende:houten hok Retro rustiek dineren houten tafel en dubbele sofa