Basisprincipes van ruimteontwerp voor restaurants

- Feb 18, 2019-

In de eetzaal verwijst de privékamer naar een relatief onafhankelijke gesloten ruimte die voldoet aan de eetbehoeften van klanten van meer dan 4 personen en die bepaalde privacy heeft. Voor kleine restaurants en fastfoodrestaurants is er, vanwege hun zakelijke kenmerken en beperkingen aan het eetgedeelte, meestal geen privékamer; terwijl voor grote en middelgrote restaurants de setting van de privékamers relatief perfect is en er een onderscheid is tussen gewone privékamers en VIP-kamers. Wat zijn de principes van het ontwerp van restaurantverpakkingen? Vandaag delen het ontwerpteam en iedereen het ontwerp van de eetruimte.

1-1Q201143P4X0

Vanuit het oogpunt van interne gebruiksfuncties, moeten de gewone kamers, naast de basisfuncties voor het voldoen aan het voedsel van groepsafnemers, ook de functies hebben van het plaatsen van items, kleding ophangen, praten, rusten, maaltijden bereiden, enz., En de VIP kamer zal de badkamer en de voorbereidingsruimte zijn. De prestatiefase wordt erin geplaatst om aan de behoeften van de klant te voldoen en de kwaliteit van de service en de eetomgeving te verbeteren.


Tegelijkertijd moet, rekening houdend met de privacyvereisten van de klant, het ontwerp van de cabine geluidsisolerende of ruisonderdrukkende materialen gebruiken om ruisinterferentie te voorkomen; het informatieoproepsysteem wordt geïntroduceerd en de klant kan de service bellen wanneer de klant de service nodig heeft en is vrijgesteld van service als de service niet nodig is. Onderbrekingen van het personeel hebben invloed op het gesprek tussen klanten.

1-1Q201143R3P9

Bovendien moeten de deuren van de privéruimten niet tegenovergesteld zijn en zo veel mogelijk worden gespreid om de schaamte te voorkomen die wordt veroorzaakt doordat de klanten uitgaan; de ingangen en uitgangen van de VIP-kamers moeten worden gescheiden van de ingangen en uitgangen van de voedselbereidingsruimten, zodat de klantkanalen gescheiden zijn van de servicekanalen om klantstroom en service-flow te voorkomen.


De kruising van lijnen; overweeg de scheiding van verschillende activiteiten, het deel kan onafhankelijk van de individuele kamers worden gebruikt en wanneer het aantal groepen klanten groot is, kunnen ze worden gecombineerd om het probleem van onvoldoende maaltijden op te lossen; voor bedrijfsmethoden en -services Voor de managementvereisten moet het kamernummer anders worden ingesteld of gecombineerd met het indoor-logo om verschillende patronen te verwerken om de uniciteit en uniciteit ervan te tonen, en het huisnummer of -patroon moet consistent zijn met de algehele ontwerpstijl van de privékamer of de themacultuur van het restaurant. Wek de psychologische resonantie van klanten, zoals de lotusvijver maanlicht, de wind bamboe helder geluid, Danfeng Biying en ga zo maar door.


Een paar:houten kraam Hedendaagse restaurantinrichting Cafe-cabines Zitrichtlijnen Volgende:Komen, kies het juiste behang voor de kamer