cafe bank Nordic Dessert House Houten tafel en bank Bekleding informatie

- Mar 01, 2019-

Opgericht in het jaar 2009, is een toonaangevende fabrikant in de koffie- en restaurantmeubelindustrie. We zijn al meer dan 10 jaar actief. Onze zakelijke partners zijn over de hele wereld. De productlijnen die wij leveren, omvatten een tafel- en bankgroep, ,,, ect..Nordic Dessert House Houten tafel en sofa bekleding wint de meeste populariteit onder hen.


Nordic Dessert House Houten tafel en sofa bekleding is gemaakt van gekwalificeerd hout, imitatie leer. Het wordt veel gebruikt in coffeeshop en restaurantmeubilair en met zijn geweldige prestaties en hoge kwaliteit. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende eisen en benodigdheden van klanten. Verschillende maten zijn beschikbaar voor afhankelijk van de specifieke eisen van de klant. Het belichaamt eigenschappen zoals High density foam bekleed met leer of stof en heavy-duty hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken. Met OEM / ODM kan worden aanvaard,, en, Ons productieproces is ondersteund door geavanceerde productie-apparatuur. Onze stabiele samenwerking met partners over de hele wereld toont het vertrouwen van overzeese klanten. ShengYang heeft een harmonieus team dat R & D, productie en verkoop integreert. De bedrijfsfilosofie van SHENGYANG motiveert ons om een attente service aan klanten te bieden. Onze meubels zijn van hoge kwaliteit .. Met de toepassing van, dit product biedt de beste functie. Ons bedrijf hebben bereikt en, en dit product is verstreken en. Van onze volledig uitgeruste machines kunnen we produceren Nordic Dessert House houten tafel en Sofa bekleding aan uw exacte specificaties. Het is binnen een garantieperiode van de data wanneer we de deal maken. We accepteren geen goederen voor terugkeer tenzij het defect is, in welk geval ze zullen worden vervangen, afhankelijk van beschikbaarheid, of terugbetaald op kopers discretie. Het is beschikbaar inhttps: //www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


Ons bedrijf doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u elke keer weer een eersteklas service krijgt. Onze missie is om u het beste product te leveren. Onze klanten spreken onze producten en services hoog. Dus waar uw bedrijf ook is gebaseerd, neem contact op voor een concurrerende offerte en we helpen u graag verder.

ShengYang restaurantmeubilair Nordic Desserthuis Houten tafel en bankbekleding SJ002-20 Tafel en bank Groep image13


Een paar:De gids van Nordic Style Coffee Shop Booth Sofa massief houten Windsor stoel Volgende:Wat zijn de vaardigheden van zachte Amerikaanse kostuums voor decoratie?