Kunnen gedeelde woningen een doorbraak vinden in het openen van de markt?

- Feb 17, 2019-

De eerste "24h home sharing store" is geland, open design sharing


Onlangs landde JAJAHOME's eerste lidmaatschapsvrije "24h-thuiswinkel" in Hangzhou, wat de enthousiaste aandacht van mensen voor het nieuwe model van "delende economie" in de huisontwerpindustrie heeft gewekt.


Naar verluidt is "shared store" niet alleen een "gedeelde winkel" van grote meubelfabrikanten, maar ook een "gedeelde winkel" tussen bedrijven en ontwerpers van thuisverbetering. De gedeelde functies omvatten voornamelijk "fabriekssteekproefdeling delen + ontwerp kantoorruimte gratis delen + winstdeling + Training en uitwisseling van groeimarkten delen + delen van weefselmateriaal delen + delen van klantervaringscentra + nieuwste interactieve technologie delen van software + ontwerpmodel bibliotheek gratis delen + groot koffie-ervaring delen "en andere functies.


Zoals we allemaal weten, is de algehele zachte toeleveringsketen een hoogdrempelig, complex systeem dat vele soorten fabrikanten omvat, en moet het worden aangedreven en geïntegreerd via ontwerp en ontwikkeling. JAJAHOME's one-stop-soft supply chain-platform duurde 2 jaar om meer dan 1.000 thuisfabrieken over de hele wereld te bezoeken, voltooide meer dan 10.000 stukjes over het algemeen soft-dressing en streefde ernaar om de sterkste "soft packs" te creëren voor bedrijven en ontwerpers voor de verbetering van het huis. Bibliotheek".


Het is wel verstaan dat de gehele "gedeelde winkel" bestaat uit tientallen over het geheel genomen, zacht geïnstalleerde belevingsscènes, met de populairste zachte doekontwerpen van de wereld, of het nu Nordic of New Chinese is, of het nu Amerikaans of postmodern is, in de scene ervaring Feel. Kleurontwerp, vervanging van stoffen en ontwerp met meerdere scènes kunnen worden gepresenteerd via het selectiegebied en interactieve omgeving van de interactieve scène.


Los praktisch de pijnpunten in de industrie op, of het mogelijk is om de markt uit te rollen, nog steeds tijdverificatie nodig heeft


Veel softwareontwerpers doen hun eigen projecten voor klanten. Ze zijn gewoon 'paper talk' en communiceren met klanten met renderings of zelfgemaakte foto's. De werkelijke resultaten en ontwerpoplossingen lijken vaak anders te zijn. Dit maakt ook de "ontwerp- en maakwaarde" niet volledig benut door jonge ontwerpers en klanten. In de dicht opeengepakte supply chain en constructie hebben alle bedrijven die het huis laden en die zich al vele jaren hebben verzameld een duidelijke zwakte in de soft-installed sector. Voor bedrijven en ontwerpers van huishoudelijke artikelen zijn dit pijnpunten in de industrie die niet kunnen worden genegeerd.


Het JAJAHOME-platform is afhankelijk van multi-party integratiemogelijkheden, via het ontwerp en de ontwikkeling ervan, de ontwikkeling van softwaretools, de 24h-winkel voor thuisdeling en andere middelen voor ontwerpers, bedrijven voor woningverbetering, ontwerpbedrijven tot aan het pijnpunt in de pulsindustrie, kan worden gezegd dat het echte gevoel van het huis "gedeelde economie" tijdperk. Voor ontwerpers liggen de grootste kosten in displaykosten, kantoorkosten, communicatiekosten, kosten voor klantenservice en het ontwerp van de soft-pack is niet beperkt tot meubilair. Het heeft meer overvloedige supply chain-ondersteuning nodig en er zijn veel categorieën en details. "Standaardisatie + personalisatie" kan aan de behoeften van klanten voldoen. En deze problemen kunnen worden opgelost in de 24 uur durende thuiswinkel.


En de complexe, overvolle toeleveringsketen kan op een uiterst eenvoudige manier worden geland om front-end voor ontwerpcommunicatie te bereiken. De door JA JA H OM E gecertificeerde ontwerper kan bijvoorbeeld alle producten doorzoeken die door de fabrikant zijn geselecteerd op de mobiele A PP-terminal en het 3D-model downloaden en gebruiken voor gepersonaliseerde weergave. In de home-sharing store kan de ontwerper de klant rechtstreeks naar het introductie-programma op groot scherm brengen via het aanraakscherm in het technologie-ervaringsgebied, en de real-life VR wordt de aanvullende virtual reality-ervaring. Voor de klant zal het ontwerp ook overtuigender zijn.


Volgens professionals moet het succes van de deeleconomie aan drie aspecten voldoen: het kan de pijnpunten van gebruikers effectief oplossen, of het winstmodel solide is en of het snel de markt kan verspreiden. Vanzelfsprekend heeft de soft-pack design-sharingwinkel duidelijke voordelen in termen van het oplossen van het pijnpunt van de ontwerper, maar het zal tijd vergen om te verifiëren of het model binnenkort wordt onthuld.


Internet delen meubelplatform is op de lijn, meubels worden verkocht op huur


"Het huis wordt verhuurd, het leven is het niet." Deze zin staat dit jaar in vuur en vlam. Het is ook te zien dat jongeren of huurders hun houding ten opzichte van het leven behandelen en dat ze meer aandacht moeten besteden aan hun gehuurde huizen. Als u slechts een paar yuan of honderd yuan huurt, kunt u stijlvol meubilair huren en een goed leven leiden. Waarom niet?


Na het opschudden van de woningverhuursector, besloot Li Ying om het gebied van gedeeld meubilair te betreden. Naar verluidt schudt het meubilairplatform voor het delen van het internet in juli dit jaar om de 3 miljoen yuan engelse rondfinanciering te voltooien die wordt verstrekt door het NASDAQ-beursgenoteerde AirMedia, een bedrijf uit de Verenigde Staten. Vervolgens bereikten Chain Home, I Love My Family, Eggshell Apartment, ViewSonic Apartment, Fun Stage, enz. Een strategische samenwerking met Shake Home en namen het voortouw bij het uitwerken van het model voor het delen van meubels.


Een paar:De gids van hedendaagse thee tafel en houten gestoffeerde Sofa Volgende:Vintage industriële stijlen meubelen Coffee Shop gebruik tafels en Sofa