Gordijnen zijn glamour goochelaars die een huiselijke sfeer creëren

- Jan 22, 2019-

Een geschikt gordijn kan niet alleen het huis romantisch maken, maar ook het temperament van het hele gezin verbeteren, zodat de monotone ruimte onmiddellijk behendig is.

Maar bij het kiezen van gordijnen kunnen we niet naar de waarde van het gezicht kijken, maar de werkelijke functie negeren. Dus, hoe vindt u een gordijn dat het beste past bij uw huis tussen de verschillende gordijnen?

h550w640-5b8caf82e92ba

Wat zijn de tips voor het kopen van gordijnen?


Gordijn: kleur


Kies een kleur die lijkt op de kleur van de muur of een kleur die past bij de stijl van het huis om de ruimte uniform te houden, zodat de algehele look harmonischer en eenvoudiger zal zijn.

wit

h550w320-5b8cae9a47b50

De witte gordijnen zijn een veelzijdige keuze. Ze zijn elegant, genereus, stil en sierlijk. Wanneer de bries opkomt, geeft het je een gevoel van hemelsheid.

Bovendien hebben de witte gordijnen een goede lichttransmissie en is het alsof ze het zonlicht door het raam kunnen ruiken, wat ons onbeperkte verbeelding oplevert.

grijs

h550w724-5b8cafd3eec20

Grijs is een modieuze kleur die tegenwoordig populair is. Het is niet alleen modieus, maar ook temperamentvol en heeft een sterk afschermend vermogen, dat een rustige, luxe thuissfeer kan creëren.

Strepen of felle kleuren


Gebruik gestreepte of heldere gordijnen om het algemene effect helderder te maken, het niveau en de decoratie van de gordijnen te verrijken en een zeer dynamische ruimte te presenteren.

h550w834-5b8cafd40d016

Probeer over het algemeen te coördineren met de algemene stijl van de thuisomgeving, of met banken, kussens, tapijten of andere decoratieve voorwerpen, in het principe "streven naar overeenstemming met elkaar", meestal geen fouten.

Gordijn: functie


Een degelijk, elegant en mooi gordijn is niet alleen een goede huisdecoratie, maar ook een belangrijk medium voor zonwering, warmte-isolatie en het regelen van binnenverlichting.


Er zijn echter veel soorten gordijnmaterialen, zoals katoen, hennep, zijde, polyester, suède, enz. Als u het gevoel te ingewikkeld, maar kies slecht, kies dan het gordijn materiaal op basis van de eigenschappen van de kamer.

Gordijn woonkamer

h550w359-5b8caf836319d

Voor gezinnen die graag televisie kijken op de bank en de woonkamer gebruiken als audiovisueel gebied, moet het licht in de woonkamer niet te sterk zijn om het audiovisuele effect niet te beïnvloeden. Het wordt aanbevolen om dik katoen of polyester materiaal te kiezen met lichtblokkering en warmte-isolatie. Gordijnen.

Als u het licht in de woonkamer lichter en helderder wilt maken vanwege de schaduw van het balkon, kunt u de gordijnen kiezen die gemaakt zijn van lichte of lichttransparante dunne stoffen. Het is ook een goede keuze voor holle stoffen.

Slaapkamer gordijn

h550w732-5b8caf4d7897a

Slaapkamer gordijnen kunnen worden geselecteerd op basis van de keuze van de gebruiker.


De gordijnen van de ouderenruimte moeten bijvoorbeeld rekening houden met de effecten van geluidsisolatie en lichtblokkering.


Omdat de kwaliteit van de slaap voor ouderen niet erg goed is, des te dikker de gordijnen van katoen en linnen, des te beter de geluidsisolatie en het lichtblokkerende effect en is het gemakkelijk schoon te maken en te verzorgen.


Een paar:Komen, kies het juiste behang voor de kamer Volgende:De gids van moderne Fast Food Restaurant Bench zitplaatsen en tafel