Voer de Nordic-stijl huis zone en voeg een vleugje glamour aan de winter

- Jan 08, 2019-

Meubilair in Scandinavische stijl wijzigt meestal de sfeer van de binnenlandse ruimte met bijpassende materialen en lijnen. Deze kwestie brengt u naar het Nordic huis leven – zowel natuurlijke hout-gestemde meubilair en warme meubilair om een low-key, comfortabel huis sfeer te creëren.

OSLO sofa met

h550w550-5a0bf040742dd

h550w550-5a0bf077b19cb

De REST Bank is gemaakt van KVADRAT fabric, de beroemdste textielfabriek in Denemarken, en de precieze innerlijke naaien-methode gebruikt om aan te tonen de driedimensionale regels van verschillende stijlen. De rugleuning strekt zich uit tot het zitkussen en is gevuld met een duurzaam koudlijm plus naar beneden. Het onderste deelvenster wordt ondersteund door stalen en eiken voeten maken een Scandinavische stijl van ontspanning!

De OSLO sofa is gemaakt van KVADRAT fabric, de beroemdste textielfabriek in Denemarken. De kleur van de sprong is rood, die creëert een ritme in de visuele richting en breekt het onveranderlijke wit thema van home decoratie.

h550w550-5a0bf08f2e007

De vorm is klein en licht, de lijnen zijn zacht, en de Scandinavische eenvoudig en simpel designstijl wordt overgebracht. Naast de koude rubber schuim, is het kussen materiaal bovendien toegevoegd met elastische schroefveren om een comfortabele vergadering gevoel, en de buitenste-naar-inner schuine structuur te geven. Het stelt ook de stevigheid van het algehele uiterlijk zonder verlies van de stevige structuur.

Republiek van Fritz Hansen

h550w403-5a0bf09e51173

De éénzitter sofa ontworpen door de populaire Spaanse ontwerper Jaime Hayon, een van de top 10 meest veelbelovende ontwerpers van het jaar, door Wallpaper magazine. De kleur, kies in de roze dat zoetheid en romantiek symboliseert, en het zal moeite en druk voor de uitgeputte mensen en bieden een comfortabele wereld.

h550w337-5a0bf0cf4665f

Het shell-vormig gebogen lichaam biedt een volledige en comfortabele omhulsel van de hals, de rug en taille. De gedetailleerde gegevens zijn gekoppeld aan de meest klassieke houten poten in de Scandinavische stijl, die voor de hele stoel is toegediend. De warme DNA van de Republiek van Fritz Hansen, die met de naam RO van deze stoel - de "rust" in het Deens samenvalt.

Ontworpen door de Deense nationale schat ontwerper Arne Jacobsen, deze ei stoel beschikt over een koele, ingetogen bruin kleur dat is klassiek in de modewereld, waardoor u warmte en tederheid ongeacht waar je bent. Ervaring.


Een paar:De winter komt eraan, hoe om massief houten meubels te onderhouden? Volgende:Dagelijkse onderhoudstips voor lederen sofa's