Europa, Sofia, Shangpin thuisbezorging, maat Big Three zal de industrie de komende jaren leiden?

- Feb 16, 2019-

Na het Lentefestival kondigden beursgenoteerde thuisbedrijven de prestatieprognose voor 2018 aan. Focus op het hele huis custom industrie maatwerk "Big Three", geschatte omzet vorig jaar: Europa 11,16 miljard tot 12,138 miljard, Sophia 70,86 miljard tot 7,394 miljard, Shangpin naar huis met 6,388 miljard tot 6,92 miljard.

Hier zijn een paar belangrijke stukken die de aandacht verdienen:

1. De Europese factie heeft het voortouw genomen bij het doorbreken van het miljard dollar aan inkomsten;

2. In termen van inkomsten vormde Shangpin's koppeling met Sophia een trend van achtervolgen en slaan;

3. De totale omzet van de Big Three bedraagt ongeveer 26,4 miljard, wat goed is voor 10% van de marktcapaciteit van de gehele woninginrichtingsbranche.

Dit is de basissituatie van vorig jaar. De vraag waar ik me zorgen over maak, is: op basis van de gouden eeuw van de hele huisindustrie op maat van thuis in de afgelopen paar jaar, waar zullen de Grote Drie de industrie de komende jaren leiden?

Allereerst van nieuwe retail tot nieuwe retail en nieuwe productie naadloze docking

Op het gebied van bouwmaterialen voor woningen is de aanpassing van het hele huis ongetwijfeld de maatstaf voor nieuwe retailpraktijken en de Big Three zijn ongetwijfeld de nieuwe retailers in de hele huisaanpassingsindustrie, nieuwe winkelelementen zoals one-stop service, ervaringsgerichte consumptie en gepersonaliseerde aanpassingen. In de marketingpraktijk van de Grote Drie konden ze hun volle indruk maken. Zij hebben deze trend geleid. Waar gaat de volgende stap naartoe?

Op basis van de nieuwe retailpraktijk zal de industrie de industrie leiden om naadloos nieuwe winkels en nieuwe productie te verbinden.

Of het nu gaat om een commerciële of een productieomgeving en vandaag voeren bedrijven die zich echt kunnen aanpassen aan nieuwe consumptie, nieuwe middenklasse, consumptie-upgrades en -sortering allemaal twee revoluties uit: de efficiëntierevolutie aan het einde van de productie en de ervaringsrevolutie aan de consumentzijde . Voor de hele huisindustrie op maat is de efficiëntierevolutie aan het eind van de productie de essentie van nieuwe productie en de revolutie voor consumentenervaringen vormt de basis van nieuwe retail.

Daarom benadrukte Li Lianzhu, de voorzitter van Shangpin Home Decoration, met name: "de toekomst is dat alle verwerkende industrieën dienstverlenende industrieën zijn." Yao Liangsong, de voorzitter van Europa, heeft herhaaldelijk gesuggereerd dat "er geen efficiëntierevolutie is in de productie, het creëren van waarde voor de consumenten zal er niets gebeuren ". .

Daarom, ongeacht of het Yao Liangsong of Li Lianzhu of Sofia Chairman Jiang Yan is, letten ze allemaal op intelligente, automatisering, digitale, niet-standaard schaalindeling, informatie en andere industriële 4.0-landingsfactoren, die allemaal gericht zijn op front-end ontwerp en back-end productie. Geïntegreerde implementatieproblemen.

Ten tweede, vanuit het hele huis maatwerk, een groot huis voor "full house maatwerk (groot huis) + zelf-assemblage" sprong voorwaarts

In de afgelopen paar jaar was het de gouden eeuw van de hele huisindustrie op maat. De vorming van deze gouden eeuw is gebaseerd op het feit dat talloze op maat gemaakte woninginrichtingsbedrijven, die worden geleid door Europa, Sophia en Shangpin, in overeenstemming zijn met de trend van consumptie-upgrading. Onder hen, de grote drie speelde een onbetwistbare leidende rol: de Europese partij van het kabinet naar de kast naar het grote huis, het Shangpin huis met het begin van het huis om de hele huis aangepaste banner, Sophia uit de kast naar de te trekken kast naar het grote huis, een tijd, het hele huis Maatwerk en grote huizen zijn stijgende en stijgende.

Welke richting zullen de Grote Drie vervolgens de industrie leiden?

Ze zullen de industrie leiden vanuit de hele huisaanpassing, groot huis naar de 'full house maatwerk (groot huis) uniformen' sprong voorwaarts, zei de Europese factie, Shangpin thuisbezorging zei dit ook, Sophia deed eigenlijk hetzelfde Het is alleen dat het nog niet publiekelijk vermeld.

Net als een enkel product om het hele huis aan te passen of een grote huissprong, in het proces van het aanpassen van het hele huis of het grote huis, spring naar de "full house customization (big home) assembly", wie de kans grijpt, wie zal winnen in de toekomst, deze toekomst is niet hetzelfde als de realiteit van het hele huis maatwerk: deze toekomst is tien keer de marktcapaciteit van het hele huis maatwerk, en het is de reële mogelijkheid om de bagage voor de consument te realiseren. Het is tien keer het hele huis aangepaste kamp. Ontvang de schaal.

Yao Liangsong en Jiang Yan zeiden goed: aangezien het hele huis kan worden aangepast om een omzet van meer dan 10 miljard yuan te behalen, waarom zou u dan geen omzet van 100 miljard verdienen, zoals Gree en de Verenigde Staten? !

Ik denk dat het zou moeten, als ze erin slagen om de hele vergadering te verslaan!


Een paar:De gids van Retro nostalgische Restaurant meubilair tabel en cabines zitplaatsen Volgende:Nostalgische Restaurant houten tafel en stoel KTV Booth Sofa