Verbeterde huisverbetering, ruimte is niet genoeg, omdat planning niet wetenschappelijk is

- Jan 22, 2019-

Veel mensen hebben dit gevoel - hoe groot het huis ook is, ruimte lijkt altijd nutteloos. Naarmate de tijd verstrijkte, werden de dagelijkse benodigdheden in huis geaccumuleerd, inclusief een aantal nuttige en nutteloze overblijfselen, en de visuele schoonheid van de decoratie werd beroofd door de invasie van de ruimte.

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van het huisdecoratie-merk onder de Yuer Decoration Group, dat is overhandigd aan de wereld, heeft speciaal onderzoek verricht naar de problemen van een gebrekkige indeling van het appartement en moeilijke ruimtelijke planning. Het R & D-team is van mening dat de reden voor het onbevredigende decoratie-effect is dat het ontwerpschema geen uitgebreide overwegingen heeft voor de ruimtelijke aspecten zoals artikelopslag en plaatsing van meubels.

h521w315-5bfb595f7d4ae

In feite kunnen deze problemen worden opgelost met de laagste kosten in combinatie met bestaande appartementsomstandigheden. Er zijn veel vrije hoeken en hoeken in het huis. Als deze plaatsen effectief worden gebruikt, kunnen ze niet alleen de rol spelen van het opslaan van puin, maar bereiken ze ook het effect van het verfraaien van de woonkamer.

Horizontale uitbreiding van verstrooid gebied

Hoe maak je rationeel gebruik van onvolledige muren en gedeelde stukken ruimte om deel uit te maken van de lay-out van de woonkamer? Het schap compenseert volledig het gebrek aan ruimtegebruik in zijn gevarieerde vorm, wetenschappelijke combinatie en eenvoudige installatie. Door de opstelling van de planken kunnen de randruimten, zoals hoeken, effectief worden ontwikkeld, waardoor de opslag flexibeler, handiger in gebruik en meer visueel gevarieerd wordt. Bovendien biedt het gebruik van een verscheidenheid aan materialen zoals glas en metaal ontwerpers meer speelruimte.

Wandkruisingsbehandeling

De algemene ontwerpmethode is om de driehoek van het vlak te gebruiken om een opslagruimte te plannen die meer items kan bevatten. De volgende ideeën kunnen worden gebruikt: op maat gemaakt combinatiemateriaal kan het probleem van het gebruik van de hoek en het kleine gebied redelijk oplossen. Een uitstekende meubelontwerper ontwerpt over het algemeen de hoekkasten op de hoeken van de muur in 360 graden draaiende hoekkasten, of de schuifdeur aan de voorzijde of push-pull laden zijn ontworpen als het meest geschikte meubilair voor het meest gebruikelijke gebruik. Dit toont niet alleen de rationaliteit, maar verhoogt ook de schoonheid van het huis.

Gelaagdheid van verticale ruimte

Voor de ruimte met beperkt horizontaal gebied en grote verticale schaal, de meest gebruikte gelaagde verwerkingsmethode. De kamers zijn gelaagd en verbonden door een steile trap of een ladder in het midden, die effectief het effectieve gebruiksgebied vergroot en is rijk aan verandering. In de woonkamer zijn de boekenplank, het schrijfbureau, de computerbalie en het kluisje ontworpen in verschillende functies en de ruimte is volledig benut. Hangende kasten en hangmatten hangen aan het dak, dat niet alleen aan de behoeften voldoet, maar ook de dynamiek van de ruimte verbetert.

Vasthouden aan het principe van co-existentie van schoonheid en bruikbaarheid, weigerden we om Nancaibei te mixen en matchen en weigerden om het onproductieve ontwerp van het eindproduct te passeren. Wij pleiten al vele jaren voor klanten met een productervaring van "complete one-stop, zoals het kopen van een auto." De harmonie en nauwgezetheid van de algemene stijl garandeert de "nominale waarde" van het eindproduct. Tegelijkertijd begrijpt het volledig de behoeften en leefgewoonten van de klant in termen van functionaliteit, en combineert praktische bruikbaarheid met "Yan-waarde" om een goed uitziende en gemakkelijk te gebruiken te creëren. Het voltooide nieuwe huis is het kernconcept van het doorgegeven onderzoeks- en ontwikkelingsteam en ontwerpteam.


Een paar:De gids van Retro Nostalgic Restaurant Furniture Table and Booths seating Volgende:Sluit je aan bij de Pizza Hut en loop de Middellandse Zee in