Four Seasons Coconut Grove: Interpretatie van een merk in het streven naar kwaliteit

- Dec 19, 2018-

De weg naar Jane, het lijnaftrekkingsprincipe, alles is de transparantie van de ruimte. De hedendaagse minimalistische legmethode verduidelijkt de toon van de ruimte. De ruimte wordt gedomineerd door de stenen Italiaanse zilveren ash-grot, of aangelegd als een muur, of een enkele leunend op de kolom, die allemaal de buitengewone grandeur van het restaurant weerspiegelen, rondkijken, een zitrij plaatsen. Het doek is flexibel en aanpasbaar aan verschillende Sociale behoeften. De legmethode is uitgebreid naar het uiterlijk en het ontwerp is van binnen naar buiten ontworpen om het licht en de schaduw van het licht en de schaduw te verzachten en de steen ligt op een lijn met elkaar, waardoor een plechtige en elegante sfeer ontstaat.


Een paar:Projectnaam: ZuiWengTing Restaurant Volgende:Projectnaam: ShiChengJi Restaurant