Hoe overeenkomen met de stijl die je leuk? Snel kijken naar de 6 elementen van het zachte pak

- Jan 17, 2019-

              h550w408-5b6bb6582ba49

Tip 1: Licht omhoog de ruimte focus


Het zal moeilijker voor de niet-professionele eigenaar te maken van de algemene ruimte. Het zal dan makkelijker starten vanuit het oogpunt. De sleutel tot het transformeren van de ruimte kunnen een muur, een hoek, een balkon, een reeks van lichten of een groot stuk van meubilair. Dan richten op het idee en redesign.

h550w389-5b6bb65fe80b6

Tip 2: Zoom in op je hart


Het huis moet de weerspiegeling van de eigenaar. De persoonlijkheid van de eigenaar kan worden vergroot in deze persoonlijke ruimte. Wat voor soort hart is goed, zelfs als het is uitgedroogd, zoals liefdevolle oude films, verlangen naar het Afrikaanse land, ter herdenking van een bepaalde reis, enz., kan het vullen de ruimte. Persoonlijke kenmerken kunnen ook de bewoners voelen gelukkig en voldaan.

h550w309-5b6bb66785b5b

Tip 3: Frames verfraaien de muur om het huis levendiger


Don't verwaarlozing het decoratieve effect van de fotolijst. Het fotoframe kan een heleboel ladingen, spiegels, fotografische werken, schilderijen, houtsnijwerk van papier, borduurwerk, etc., en dan volgens het omringende milieu met verschillende maten en hangende methoden, de ruimte esthetische index stijgt.

h550w327-5c3f3e2303663

Tip 4: Magische doek maakt groot lichaam


Elk huis heeft een verscheidenheid aan weefsels, en het gebied is vrij groot, maar omdat het is gebruikelijk, het is gemakkelijk te worden verwaarloosd. In feite, door de transformatie van beddengoed, gordijnen, tapijten, sofa covers, kussens, tafelkleden en wandtapijten maken minuten uw ogen schijnen.

Tip 5: Het patroon is visueel opvallende

h550w382-5b6bb684cb86a

Patronen zijn altijd gemakkelijk om aandacht te trekken. U kunt vragen naar professionele schilders of diy verschillende patronen op de muur, meubilair, schermen, enz. Het is eenvoudiger om te kiezen een stuk van opvallende meubilair om ervoor te zorgen dat het gezichtsvermogen 100 is %.

Tip 6: Benadrukken herhaaldelijk de themakleur


Selecteer een kleur in de bestaande ruimte als de hoofdkleur en vervang de omliggende zachte decoratie eromheen. Vanwege de oorspronkelijke basis van de kleur, het is erg handig om uit te voeren en het effect is zowel kleurrijk en veilig.


Tags: het huisverbetering meubilair


Een paar:Aangepaste kledingkast is het beste om te kiezen voor houten bord Volgende:De gids voor moderne koffiebars met zitmeubels en optionele lederen bekleding