Industriële Loft stijl eettafel en Bench Sofa

- Apr 01, 2019-

Vanaf 2009, SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. is een professionele coffeeshop en fabrikant van restaurantmeubilair. We zijn al meer dan 10 jaar actief. Onze zakelijke partners zijn over de hele wereld. Onze productlijnen zijn onder meer: tafel- en bankgroep,,,, ect .. Industriële stijl eetkamertafel en bankstel is de meest populaire producten onder hen.


Industriële eetkamertafel met zitbank en slaapbank is ontwikkeld met behulp van componenten van het merk. Het wordt voornamelijk gebruikt in coffeeshops en restaurantmeubilair en. Het is ontworpen om te voldoen aan de industriestandaard. Verschillende maten zijn beschikbaar voor afhankelijk van de specifieke eisen van de klant. Het is zeer geprezen door de klanten voor zijn hoge dichtheid schuim bekleed met leer of stof en zware hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken en vele andere unieke functies. Vanwege schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof,. De aangeboden industriële stijl- en zitbank in Loft-stijl wordt vervaardigd door zeer ervaren professionals bij onze verkopers. Ons bedrijf heeft bereikt en, en dit product is verstreken en. Met onze volledig uitgeruste machines kunnen we de industriële zitbank en bankfauteuil in industriële stijl naar uw exacte specificaties produceren. De verkoop van dit product is gegarandeerd: garantie, onderhoud van het leven! We bieden een terugkeerbeleid voor de hele dag. Het is beschikbaar op https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


Ons bedrijf doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u elke keer weer een eersteklas service krijgt. Bij SHENZHEN FURNITURE is het onze missie om het beste product voor u te leveren. Onze goede service zorgt ervoor dat onze vaste klanten terugkomen voor meer. OUGUANXUAN FURNITURE staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Een paar:pub bench Modern Restaurant Catering Tafel en stoffen bank Volgende:Moderne restaurant houten tafel met lederen zitbanken