Dagelijkse onderhoudstips voor lederen sofa's

- Dec 29, 2018-

Is dagelijkse eenvoudige schoonmaak echt genoeg? Hoe de bank te laten vervagen en aan te tasten.

We raden u aan om bij het kopen van een nieuwe bank het oppervlak van de bank vóór gebruik schoon te maken met stof of vuil als eerste onderhoud van de bank.

h500w261-5ac1dc30566f9

Zoals het gezegde luidt, is het noodzakelijk om problemen te voorkomen voordat ze gebeuren. De leren bank is ook hetzelfde. Om schade te voorkomen, is de bank bezoedeld. We moeten beschermende maatregelen nemen voor het onderhoudsprobleem.

h500w374-5ac1dc3c4e060

De leren bank heeft een rijke poriën en goede luchtdoorlatendheid. Het is gemakkelijk om de dingen die aan het oppervlak hechten te absorberen. Daarom is het noodzakelijk om te voorkomen dat de olieachtige en zure stoffen in contact komen met de vervuilde sofa om de corrosie van het leer te verminderen.

h500w375-5ac1dc45ebb5a

Het is niet genoeg om vlekken te voorkomen, we moeten ook voorkomen dat er barsten ontstaan.

Het verharden en barsten van de leren bank wordt voornamelijk veroorzaakt door scheuren veroorzaakt door overmatige lokale kracht of scherpe scherpe krassen, dus we moeten proberen te voorkomen dat de bank krassen krijgt met metalen scherpe voorwerpen. Bovendien moet voorkomen worden dat de bank regelmatig in contact komt met water en direct zonlicht, omdat de oliefilm wordt versneld en vernietigd, en de vezels in het leer aan elkaar blijven kleven en uiteindelijk hard en broos worden.

Leren bank dagelijks onderhoud:


Plaats de sofa niet op een plek die blootstaat aan zonlicht om te voorkomen dat het leer barst en vervaagt.

h500w377-5ac1dc545b439

De bank kan niet te dicht bij de elektrische apparaten met warmte komen, zoals elektrische apparaten zoals elektrische kachels.


Als de leren bank per ongeluk in de regen wordt gedrenkt, moeten de waterdruppels worden gedroogd en op een geventileerde en koele plaats worden geplaatst om aan de lucht te worden gedroogd. Gebruik geen drogen.


Het zitvlak van de bank moet vaak worden veranderd om op de grond te zitten, zodat elke plaats gelijkmatig moet worden benadrukt om de algehele schoonheid van de bank te behouden.

h500w440-5ac1ddde278b0

Voor het scherm en de armleuningen van de bank is het het beste om lange tijd niet te zitten of zware voorwerpen te laden.


De dermis heeft een sterke absorptie en er moet aandacht worden besteed aan antifouling. Hoogwaardig mat leer moet speciale aandacht besteden.


Dagelijkse reiniging van leren banken:


Als er vlekken op de bank zitten, veeg deze dan af met een schone spons en veeg hem af (niet schrobben met water) en laat hem dan op natuurlijke wijze drogen.


Veeg één keer per week droog met een droge handdoek, wring het uit en veeg het een aantal keer schoon.


De bank moet regelmatig worden schoongemaakt en vervolgens worden gewassen met leerbeschermingsmiddel voor verzorging.


Het hoogwaardige lederen oppervlak is onvermijdelijk onderhevig aan kleine littekens, die kunnen worden verdund met handwarmte en olie.


Hardware onderhoud op leer, veeg met een droge doek, oxidatie kan voorzichtig worden afgeveegd met bloem of tandpasta.


Gelakt leer kan alleen worden afgeveegd met een zachte doek, of de speciale olie voor onderhoud moet worden afgeveegd op een zachte doek.


Als de leren bank zwarte vlekken veroorzaakt, probeer dan dezelfde kleur leer te gebruiken en wrijf met alcohol.


Als de leren bank meer vervuild is, probeer dan een gum om het vuil voorzichtig uit het vierkant te duwen om het vuil te verwijderen.


Een paar:Voer de Nordic-stijl huis zone en voeg een vleugje glamour aan de winter Volgende:Shanghai Golden Eagle Plaza flagship store