Mensen houden van Morandi's stof

- Jan 04, 2019-

Mensen houden Morandi's stof, Morandi, maar een heel leven lang alleen om de kleur grijs te krijgen. Aan het begin van het schilderij zal Morandi een aantal felle kleuren schilderen en bedekken met een laag verf om de schilderijen een soort "innerlijk haar" warmte te geven. Het is dit schilderproces dat dat soort grijstinten en afstanden kan bouwen.

Tegenwoordig is onze liefde voor grijs poeder de beste nostalgie voor Morandi.

Morandi's roze en grijze lucifer heeft een helende sensatie, maar het is niet sterk. Onbedoelde terughoudendheid weerspiegelt ook het best de normale staat van het leven.

h550w366-5a4c52f90af02

Daarom wordt het vaak gebruikt door de meesters in huisontwerp. Het Tofana Hotel in de Italiaanse vallei van Brazilië is precies zoals dit, waardoor een ruimte ontstaat die niet vettig is, en het is verbazingwekkend.

Het roze van verschillende grijze schalen wordt in een transparante eetomgeving geplaatst en de gezichtslijn is gericht op de kroonluchter in het midden van de ruimte. In de schaduw van de stoelen met dezelfde toon en het dak toont het een ingetogen elegantie.

In het dagelijkse huisontwerp is de kleur van het romantische en elegante roze ook erg populair.

Als kleurautoriteit gebruikt Pantone ook roze om de wereld te troosten. Of het nu de 2016 populaire rozekwartsroze poeder is of de bleke kornoelje in het midden van 2017, het geeft een zacht, rustig gevoel.

De kleurzuiverheid van de slaapkamer mag niet te hoog zijn, en het zachte grijs, roze en wit kloppen precies.

h550w345-5a4c530a6372b

Als u in grote gebieden geen roze wilt gebruiken, kunt u beginnen met renderen vanaf een object, zoals een stoel. Onder de witte en grijze achtergrond is kaal roze bijzonder zacht.


Een paar:Projectnaam: BASARA milano sushi pasticceria Volgende:Tegel kleur is goed voor feng shui