Retro nostalgische stijl Restaurant lederen hokjes Bank en houten tafel

- Apr 09, 2019-

Vanaf 2009, SHENZHEN OUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. is een toonaangevend bedrijf in de coffeeshop en restaurantmeubelfabrikant. We zijn al meer dan 10 jaar actief. We zijn trots op elke klus en zijn vereerd dat we klanten overal ter wereld hebben geholpen. Wij leveren en serveren een tafel- en bankgroep,,, ect .. Retro Nostalgische stijl Restaurant Lederen cabines Sofa en houten tafel is het beste product onder hen.


Retro nostalgische stijl Restaurant leren cabines Sofa en houten tafel is gemaakt met gekwalificeerd hout, kunstleer. Het wordt op grote schaal toegepast op coffeeshop en restaurantmeubilair en. Het is ontworpen om te voldoen aan de industriestandaard. We presenteren Retro Nostalgic Style Restaurant lederen cabines Sofa en houten tafel in verschillende maten, ontwerpen en vormen tegen zeer redelijke prijzen. Het bevat eigenschappen zoals High density foam bekleed met leer of stof en zwaar hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken. Vanwege schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof en,. We gebruiken de nieuwste geavanceerde zeer precieze schuurmachine, snelle automatische tafelzaag, houtdroogapparaat en andere apparatuur om van dit product de meest opvallende in de markt te maken. We zijn vereerd te vermelden dat het de en heeft verdiend. Het kan ook worden aangepast volgens de uiteenlopende eisen van klanten. Het is binnen een garantieperiode vanaf de datum waarop we de deal sluiten. Als we terugbetalingsovereenkomsten hebben, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten. Het saldo wordt terugbetaald nadat we de artikelen hebben ontvangen. Het is beschikbaar inhttps: //www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


Het aanhoudende succes van OUGUANXUAN FURNITURE is gebaseerd op consistente en concurrerende prijzen, hoogwaardige afwerking, snelle responstijd en uitstekende klantenservice. Bij SHENZHEN FURNITURE is het ons doel om de hoogste kwaliteit producten en superieure service aan onze klanten te bieden, die beide onze topprioriteit zijn. Onze goede service zorgt ervoor dat onze vaste klanten terugkomen voor meer. SHENZHEN FURNITURE verwelkomt de mogelijkheid om uw volgende project te citeren, ongeacht de grootte, de hoeveelheid of het materiaal en we verheugen ons op uw samenwerking.


Een paar:restaurant stands te koop Luxury Hotel Furniture Restaurant Table Volgende:kraam in een restaurant Commerciële Lounge Meubilair Tafel en Sofa Set