Halfopen modevormgeving ontmoet keukenfunctionaliteit en gebruiksgemak

- Jan 22, 2019-

Als een plaats waar drie maaltijden per dag worden geboren, is de functionaliteit en bruikbaarheid van de keuken de eerste overweging bij het ontwerp van de decoratie, gevolgd door de esthetiek.

h550w361-5ba1f1b8db580

De semi-open keuken breekt de traditionele gesloten stijl en kiest één kant om te openen op basis van het behoud van het originele keukenkader, waardoor de kleine ruimte visueel ruimer wordt, waardoor het occlusie gevoel van de traditionele keuken in het verleden verandert, handig en handig, handig en stijlvol. Het is in lijn met het verlangen en streven naar een mooi leven in het hart van moderne mensen. Meestal is de semi-open keuken gescheiden van andere ruimtes door glazen wanden, transparante deuren en scheidingswanden.

h550w361-5ba1f2143b34e

Volgens het type appartement, "industrie en slim gebruik", het algemene ontwerp van de keuken, eetkamer, woonkamer, kijkend in de verte, is de gehele ruimte open en helder, zodat het temperament van de ruimte plotseling zal verbeteren .


Halfopen glazen scheidingswand

h550w363-5ba1f21f9962e

De transparante deur wordt gebruikt als een glazen wand om de keuken van andere ruimtes te scheiden, en je kunt alles buiten in het glas zien en communiceren met de buitenwereld.

Bovendien zijn de glazen deuren transparant en onderling licht, wat de helderheid van de ruimte kan vergroten en het visuele gevoel van ruimte vergroot.


Of het nu gaat om verhelderend licht of daglicht, het creëert een warme sfeer in de keuken, zodat elke maaltijd wordt omringd door geluk.

▲ Ruwe industriële stijl met warm licht

h550w364-5ba1edb565984

Semi-open - staafontwerp


De keuken en woonkamer zijn gescheiden door een bar, die niet alleen de keuken helpt om de ruimte te scheiden, maar ook een praktisch effect heeft.

▲ De balk kan ook worden vervangen door een verplaatsbare tafel

▲ Kleine keuken kan ook vol met zonneschijn en gemoedstoestand zijn


Halfopen - deuropening

h550w366-5ba1f202e8b4e

De vindingrijkheid van de deuropening geeft het ontwerp van de thuistrend, kan de communicatie tussen gezinsleden vergroten en koken twee mensen maken.

▲ De koele kleur van het deurgat is van hoog niveau

h550w390-5ba1f1f68e348

▲ Het ingebouwde type houdt rekening met de positie van de dragende muur en kan worden gewijzigd.


Het ontwerp van de deuropening is als een raam in het restaurant en het is een romantische zaak om geduldig te wachten op het voedsel dat de familie heeft gemaakt.

h550w407-5ba1f1c819680

Een paar:Commercieel ontwerp Horeca meubelen Houten tafel en stand Volgende:pholstered stands klassieke duurzaam Dining Hall meubilair Leisure cabines bankstoel