Zachte jurk is een kunst!

- Jan 14, 2019-

Zachte kleding is een commerciële kunst, en de essentie van commerciële kunst vereist uiteindelijk extra klantwaarde, en het echte soft-fit met kunstconcept is wat elk van onze zacht-dragen beoefenaars zou moeten opzetten!

h550w697-5a570b3d7ddf9

Ten eerste, respecteer de feiten

Het verschil tussen designkunst en pure kunst is dat design een combinatie is van feit en kunstverbeelding, en zowel goed uiterlijk als praktisch haalbaar is. En kunst kan buitengewoon, fantasierijk en esthetisch zijn.Respect voor de feiten is om de functie te respecteren en de eerste in de functie te zijn. De zogenaamde functie, zoals de tops, broeken, ondergoed en schoenen van kleding, is onmisbaar. Zonder deze basisfuncties is perfectie een leeg ding.Ten tweede, objectieve beoordelingHet moeilijkste om met kunst te overwinnen is subjectief bewustzijn. Omdat schoonheid vergankelijk en transformerend is. Persoonlijke voorkeuren zijn ook heel anders. Dus, wat moet hieraan worden gedaan? Dat is een objectief oordeel.


h550w668-5a570b68b7614

Een objectief oordeel zou op een paar punten moeten beginnen:

De eerste is het type, het type is het vormgevoel van het artikel, let op de doorbraak en creativiteit, en de eenheid tussen dingen;De tweede is kwaliteit, kwaliteit is de kwaliteit en vakmanschap van dit item is voortreffelijk en fijn, gedetailleerde verwerking is prima;

Nogmaals, kleur, kleur gaat over harmonie en eenheid, is het thema van de ruimte, is een belangrijk onderdeel van de positionering en het genieten van de visie van mensen en stijlen.Daarom is een goede match een objectief oordeel van alle aspecten, en vervolgens kan het subjectieve bewustzijn als perfect worden bepaald.

Ten derde, verfraai de kunst


h550w696-5a570b76631c7

Naast de positionering van de hoofdfunctie, is de kunst van het decoreren het matchen van gordijnen, hangende afbeeldingen, handwerk en diverse accessoires. Een beetje populairder, behalve tops, broeken, schoenen en ondergoed, sjaals, hoofddeksels en make-up zijn de kunst van verfraaiing.Er zijn niet veel verfraaiingen, maar ze kunnen niet zonder zijn. Net als een oog dat een draak trekt en erop wacht, als het ontbreekt, heeft deze draak niet de geest.Verfraaiing moet beginnen met stijl en kleur, en de koppelingsmethode kan worden verdeeld in coördinatie, contrast en compatibiliteit.

Coördinatie: het betekent het gevoel van integratie. Als de vloerafwerking en de belangrijkste functionele items allemaal van lichte houtkleur zijn, volgen de gordijnaccessoires allemaal het hoofdgedeelte in hetzelfde kleursysteem, vinden ze het contrast in hetzelfde kleursysteem en produceren ze de schets. Schaduwveranderingen, voltooi de eenwording en coördinatie van de hele ruimte.

Het ruimtelijke effect dat hierdoor wordt geproduceerd is harmonieus en warm.

Contrast: de kleurencombinatie van de ruimte wordt gedaan door volledig verschillende contrasterende kleuren.De contrasterende methode wordt steeds flexibeler. Het kan een diepe vloer zijn, een lichte afwerking, gordijnen en vloercoördinatie, schilderen en ambachten verfraaien; kan een ondiepe ondergrond zijn, diepe fineer gordijnen coördinatie, accessoires verfraaiing ... veel manieren, de sleutel is coördinatie.

De ruimte belichaamd door de vergelijking is vooral de visuele impact van "geest, vitaliteit, stabiliteit en persoonlijkheid".Compatibiliteit: het is een diepe verandering, dat wil zeggen dat de stijl en stijl compatibel zijn, het is alsof de accessoires van de kleding prachtig en mooi zijn. Waarom is compatibiliteit tussen stijl en stijl?

Bijvoorbeeld, in een huis in moderne stijl, zet een Chinees of een representatief item met een moderne stijl in een metafysisch of een bepaald deel, de diepte ervan is publiciteit en niet overdreven, individualiteit en smaak.Ten vierde, let op de hoofdpunten

Gordijnen: Gordijnen zijn de belangrijkste schakel in de collocatie, die een rol speelt bij het matchen en verfraaien. De textuur van het gordijn moet zacht en zwaar zijn, de textuur van het garen moet licht en zwevend zijn en de hand voelt zacht en van hoge kwaliteit aan. De gordijnen van de gemeenschappelijke ruimte zoals de woonkamer kunnen "transparant" zijn en de gordijnen van de slaapkamer moeten "strikt" zijn.


h550w637-5a570b5d03d31

Hangende schilderij: er is geen merk voor meubels. Zolang de kleur, kwaliteit en vorm goed zijn, moet het schilderij geproefd en diep zijn, omdat het schilderij de esthetische kwaliteit en identiteit van een persoon kan vertegenwoordigen.


Ambachten: je kunt imitaties gebruiken, maar deze kunnen niet zonder verfijning worden gemaakt.

De combinatie kan licht en zwaar zijn, net zoals de make-up van een meisje niet kan worden veranderd, maar een beetje lippenstift moet zijn, de geest van de afwerking is precies goed, het is het beste effect.


Een paar:pholstered stands klassieke duurzaam Dining Hall meubilair Leisure cabines bankstoel Volgende:De gids van Retro Nostalgic Restaurant Furniture Table and Booths seating