Het tijdperk van slimme huizen is veelbelovend en de toekomst wordt verwacht

- Dec 24, 2018-

Kunnen slimme woningen een windwijzer worden in de thuisindustrie? Een inspirerende data is dat in de ontwikkelde landen van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en andere Europese landen, het aandeel huishoudens dat slimme woningen gebruikt hoger is dan 34%, terwijl dat in China slechts 4,45% is. Volgens de gegevens van Analysys is de slimme thuismarkt van China al 100 miljard. In 2016 bereikte de omvang van China's slimme thuismarkt 114 miljard, en deze zal naar verwachting in 2019 meer dan 195 miljard yuan bedragen.


Hieruit blijkt dat China's slimme huis net is begonnen en de kansen in de toekomst onmetelijk zijn.

De ontwikkeling van smart home is onlosmakelijk verbonden met de doorbraak van kunstmatige intelligentie technologie. Eerst moeten we het ontwikkelingsproces van kunstmatige intelligentie kort bespreken:

h640w211-5b6a63934a20c

Wat de huidige ontwikkeling betreft, gaat de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie waarschijnlijk in vier fasen:


De eerste fase: de technologiegedreven computerintelligentiefase, waarin berekeningen kunnen worden opgeslagen, zoals de pc die we tegenwoordig gebruiken;


De tweede fase: het datagedreven taalbewuste intelligentiestadium, cognitieve intelligentie, kan worden gezegd om te luisteren, kan zien en herkennen, zoals AlphaGo;


De derde fase: scenario-gedreven intelligentie op cognitief niveau, zoals Apple lanceerde stem-virtuele assistent Siri, Amazon lanceerde stem slimme huishoudster Echo.


De vierde fase: de superintelligente fase, die de machine of het systeem vereist om te begrijpen en na te denken, wat het doel is van het gebied van kunstmatige intelligentie.

Dus wat is de ontwikkelingstrend van smart home? Denk persoonlijk dat het is verdeeld in drie ontwikkelingsfasen:


Van 2018 tot 2020 braken slimme huisitems uit


Woninginrichtingsbedrijven testen momenteel alleen op het gebied van slimme woningen, dus besteden ze maar een klein bedrag aan onderzoek naar slimme items om het water te testen. Zo zijn overal veegrobots, slimme deursloten en dergelijke beschikbaar. Ze handhaven concurrentie op het niveau van kwaliteit, functie, mond-tot-mondreclame en bruikbaarheid, wat uiteraard gunstig is voor de hele branche.


Van 2020 tot 2022, de uitbraakperiode van slimme grootschalige woninginrichting

h640w320-5b6a62482a9dc

Met de verbetering van de levensstandaard van mensen, zijn luie mensen welvarend en omdat ze steeds meer op smartphones vertrouwen, vertrouwen mensen steeds meer op slimme huizen. Vanwege de niet-standaard markt heeft de productie-interface van smart homes echter geen industriestandaard en kan deze slechts deel uitmaken van de verkoopvorm van grootschalige woninginrichtingen.


Van 2023 tot 2025 brak het hele huis smart home uit


Gedurende deze periode is de 5G-technologie zeer volwassen, heeft de hardware van alle soorten waarneming zijn hoogtepunt bereikt, het zelflerend vermogen van intelligent huis, het vermogen om waar te nemen, en zelfs het emotionele vermogen, en de hoge kwaliteit en lage prijs, het hele huis smart home wordt de standaard van elk gezin.

h640w331-5b6a627165b9a

Oudere 5G-commercials zullen na 2020 verschijnen. Met de volwassenheid van 5G-technologie en de trend van het Internet of Everything, is smart home absoluut het volgende ontploffingspunt. Het is veelbelovend en verwacht goede dingen!


Een paar:Meiyimei restaurant: licht en luxueus, met veel publiciteit Volgende:Kleurbesturingselement moet zien! Passeren van de elegantie van het huis met blauw