Behang opent de wereld van creativiteit, er is niets dat het niet kan doen.

- Jan 18, 2019-

Tropische regenwoudserie

In de afgelopen jaren is het behang van de tropische regenwoud-serie erg populair. Het lijkt in de Tovenaar van Oz te zijn, en de lagen groene bladeren zijn gestapeld om de leefruimte levend te maken en te ontspannen, en de stemming van de mensen kan ontspannen en gedecomprimeerd worden.


Natuurlijke serie

Deze reeks achtergronden is niet zo weelderig en kleurrijk als de tropische regenwoudseries. Het is elegant en elegant, waardoor mensen uit het gecompliceerde leven kunnen komen en hun eigen stille plek kunnen vinden.

Smudge verloopreeksen

Het effect van de vegengradiënt van het behang is moeilijk te bereiken met de muurverf. De reeks met vegengradiën is met name geschikt voor de Chinese huisstijl, die de schoonheid en artistieke opvatting van de Chinese stijl kan overbrengen.

Meetkundige reeks

Deze collectie is de meest conventionele serie, met eenvoudige geometrische patronen voor continu gebruik, perfect voor volgers van de eenvoudige levensstijl.

Wallpapers zijn erg rijk aan expressie, passen zich aan verschillende ruimtes of plaatsen aan, verschillende hobby's en verschillende prijsniveaus hebben verschillende keuzes.


Een paar:De gids van commerciële zitbanken en houten zitbanken Volgende:Hoe maak je een kast die er goed uitziet?