Wat zijn de uitgangspunten voor het ontwerp van horecamerken VI?

- Feb 18, 2019-

De wereld is groot, er zijn duizenden goed uitziende restaurants en er zijn niet veel restaurants die onvergetelijk zijn. De indruk van het restaurant is niet gebaseerd op een prachtige decoratie, de mooie verlichting kan de consument een goede indruk geven. Wij geloven dat het succes van het ontwerp van het horecamerk in de details ligt, een klein logo-ontwerp kan ook de stijl van het restaurant verbeteren en andersom kan het de kwaliteit van het restaurant snel verminderen.

1-1Q20QPA3O8

Als u op uw dagelijkse maaltijd let, zijn enkele redenen voor de populariteit van het restaurant allemaal traceerbaar. Het is niets meer dan een goede productselectie, een nauwkeurige selectie van de site, een sterke consumentenervaring, goede marketing van eten en drinken, restaurantruimte en dineren. Het vi-ontwerp is zorgvuldig ontworpen. Dankzij het algemene spel van alle aspecten onderscheidt het restaurant zich plotseling van duizenden restaurants. Tegenwoordig zal Yi Ding cateringmerkplanning en -ontwerp uiteindelijk spreken over de principes van cateringmerk VI-ontwerp?

1-1Q20QPG33P

1. Volg de visuele gewoonten van de mens


Allereerst zijn mensen visuele dieren. Merk VI-ontwerp moet de visuele gewoonten van de mens volgen. Volgens het principe van visueel ontwerp, let op de levendigheid, maak het beeld beknopt, gemakkelijk om aandacht te trekken en onmiddellijk te herkennen, en het publiek kan onder de indruk zijn. Vi als een symbool, om de gasten in een oogopslag te laten weten. Maak het niet te abstract, want er kan geen commentator naast elk logo zijn om uit te leggen aan de gasten, dus het ontwerp van de dining vi zou schokkend moeten zijn.

2. Reflecterend op schoonheid en artisticiteit


Ten tweede moet het proces van catering van vi-design schoonheid en artisticiteit weerspiegelen. Een bord zonder artistieke kenmerken en schoonheid is moeilijk om gasten te overtuigen van de verrukkingen en de kwaliteit van uw restaurant. Vi design besteedt ook aandacht aan internationale veelzijdigheid en vermijdt een aantal veel voorkomende internationale taboes. Als deze factoren in aanmerking worden genomen, zal het identificatiemerk van het restaurant verder worden geïnternationaliseerd en wereldwijd worden.

3. Redelijke grafische verwerking

1-1Q20QPI4241

Een indrukwekkende vi wordt gemaakt door de redelijke grafische verwerking om het logo uniek te maken. Een goed ontwerp voor dineren vi, dat uniek is, rijk aan de persoonlijkheid van het restaurant, geeft een sterke visuele indruk.


Het design van cateringmerk VI is een moeilijke klus met een unieke basis van creativiteit en esthetiek. Het valt niet te ontkennen dat goede ontwerpers niet duur zijn, maar het ontwerp van een goede ontwerper is de zachte kracht van het restaurant, dat een winst zal worden. Deze investering is de moeite waard. Ons ontwerpteam geeft u een eetdroom en helpt u verder en verder te gaan op de weg van eten en drinken.


Een paar:Catering merk ontwerp en planning: project geen vis dan vis Le Fei Volgende:restaurant stands en tafels groothandel Modern Coffee Shop Furniture Leren bank en houten eettafel