Wat is het verschil tussen het ontwerp van het restaurantketen en het ontwerp van de algemene dining ruimte?

- Feb 20, 2019-

Zoals het gezegde gaat, "de mensen eten voor de sky", in de traditionele Chinese cultuur, de eetcultuur beslaat een groot deel. In de maatschappij van vandaag, wordt dit belang weerspiegeld in de bloeiende horeca en het ontwerp van verschillende dineren ruimten. . Dus wat is het verschil tussen het ontwerp van het restaurant van het merk van de keten en het ontwerp van het gewone restaurant? Ik wil vandaag de discussie met u delen.

1-1Q226111323Q7

De beste plaats voor de keten is dat na de eerste, is er een follow-up ontwerp uit te voeren. In dit geval is er een perfecte ontwerp voor Yi Ding. Omdat de winkelketen niet een winkel is, verschijnt hetzelfde model tien van sterkste merken. , honderd. Met andere woorden, ontwerpen wij meer dan 100 in een jaar, zodat het ontwerp zal blijven verbeteren. Natuurlijk, deze keten van merken zal hebben strengere eisen op kosten en werking, en ontwerp positionering behoeften om precies te zijn, en er mag niet al te veel problemen.


Dit is hetzelfde als een auto. Als er massaproductie, kunnen er enkele problemen, en de schade zullen relatief groot. Het ontwerp moet dus volwassen. Als het ontwerp volwassen is, zal er worden overeenkomstige tests en voorschriften. Het moet een zeer rijke ervaring in het ontwerp van het restaurant zelf, en het moet een diepe accumulatie. Relatief gezien, heeft het ontwerp van een spatie in de eetkamer meer te spelen met Yi Ding. Opening van een winkel alleen kan verrijken de mooie visie van partij A. We kunnen botsen met meer en ontwerpen. De dingen zijn meer interessant voor ons.

1-1Q22611134TE

Bij het ontwerpen van deze twee restaurants, zal er een ander aspect bij de keuze van materialen. Bij het ontwerpen van de keten van restaurants van ruimte, zullen we overwegen het gemak van de materiaalkeuze en het gemak van productie, met inbegrip van duurzaamheid en hergebruik, die wordt beschouwd als meer. Echter, het huidige catering concurrentievermogen is zeer groot, allemaal innovatieve, de gerechten zijn innovatieve, de service is innovatief, het businessmodel is innovatief en het ontwerp is innovatief. In het kader van deze innovatie is de aanvaarding door de klant niet het zelfde als voordien. Het is. Klanten waren in het verleden, veeleisende, praktisch en goedkoop. In het kader van continue innovatie waren zij meer bereid om te proberen nieuwe dingen, dus nu welk materiaal klanten zijn aanvaardbaar.


Een paar:goedkoop restaurant cabines klassieke Restaurant Dining Set hout tabel en Sofa met Rivet Volgende:Projectnaam: Café Cafe