houten hok Retro rustiek dineren houten tafel en dubbele sofa

- Mar 14, 2019-

Opgericht in 2009, SHENZHENOUGUANXUAN FURNITURE CO., LTD. heeft zich gevestigd als kwaliteitsleverancier in de koffie- en restaurantmeubelindustrie. We gebruiken meer dan 10 jaar ervaring om een breed scala aan coffeeshops en restaurantmeubilair te bieden. Onze zakelijke partners zijn over de hele wereld. Wij bieden een tafel en een bankgroep en. Retro rustieke eettafel Houten tafel en dubbele sofa is een van de meest populaire producten onder hen.


Retro rustieke eettafel en dubbele sofa is ontwikkeld met behulp van componenten van het merk. Het kan worden gebruikt in coffeeshop en restaurantmeubilair en. Het is ontworpen om te voldoen aan het branchecriterium. Elke maat en vorm is beschikbaar volgens de specifieke eisen van de klant. Het is zeer geprezen door de klanten voor zijn hoge dichtheid schuim bekleed met leer of stof, zware hardhout, versterkt met gelijmde hoekblokken, en. Door schuim met hoge dichtheid bekleed met leer of stof,. Door de introductie van een geavanceerde hoge precisie schuurmachine, een snelle automatische tafelzaagmachine, een houtdroogapparaat en andere apparatuur, biedt dit product de beste functie. We zijn vereerd te vermelden dat het de. Van onze volledig uitgeruste machines kunnen we Retro Rustieke eetkamerhouten tafel en dubbele sofa produceren volgens uw exacte specificaties. Het is binnen een garantieperiode vanaf de datum waarop we de deal sluiten. Voor retourinstructies kunt u contact opnemen met ons serviceteam voor naverkoop. Zie de grote voorraad op https://www.toprestaurantfurniture.com/contact-us.


We zijn trots op onze persoonlijke en efficiënte service. Bij SHENZHEN FURNITURE is het ons doel om de hoogste kwaliteit producten en superieure service aan onze klanten te bieden, die beide onze topprioriteit zijn. Onze klanten zijn ons gaan herkennen als vriendelijke, deskundige, professionele en betaalbare experts. Dus, ongeacht waar uw bedrijf is gevestigd, neem contact met ons op via https://www.toprestaurantfurniture.com/ voor een concurrerende offerte en we helpen u graag verder.


Een paar:7 kleurenschema's in de woonkamer zorgen voor nieuwe verrassingen Volgende:plymold stand Urban Industrial Catering Meubilair Restaurant Sofa en tafelset