Je huis is zo geladen, elke 1m2 is geweldig

- Jan 22, 2019-

In dit tijdperk van het kijken naar het gezicht doen veel mensen wat ze doen, het eerste dat moet worden beschouwd, is de waarde van het gezicht. De decoratie is hetzelfde als het leven, er is geen perfecte standaard, het beheersen van de methode om de waarde van het gezin te verhogen en ze stap voor stap te implementeren, waardoor het huis verbazingwekkender wordt.

Tip 1: voeg wat drama toe aan het huishouden

h550w366-5b7d2ca37cd3a

Hoewel de veranda niet groot is in het huis, is dit de enige manier om binnen te gaan en te verlaten, en het is ook het hoogtepunt van de huisstijl. In vergelijking met de schoenen die overal op de deur worden gespeeld, is het beter om de schoen in de ingang op te zetten. Dit type ontwerp is ingehouden en praktisch. Je kunt ook een paar hangende afbeeldingen ophangen die bedoeld zijn om te worden gebruikt, en een paar kleine verrassingen geven aan je eerste vrienden.

h550w903-5b7d2cc6ada57

Het onderste voorbeeldpatroon is een ultraklein appartement met een bruikbare oppervlakte van niet meer dan 30 vierkante meter. Maar de eigenaar richtte een zeer stijlvolle veranda op, met rode bakstenen muren, zeer persoonlijk. Een stoel en een spiegel voor het aankleden zijn ook voorzien om de afwerking van de deur tijdens het uitgaan te vergemakkelijken.

Tip 2: Stel de ingesloten kast in

h550w366-5b7d2cd9a0171

Gebruik de muur of de nepmuur om de kast en de muur door te spoelen, zodat de gevel schoon en opgeruimd is. De kast onthult slechts één kant en het algehele uiterlijk lijkt hoger. Uiteraard vermindert het naast goed kijken ook het probleem van het sluiten tussen verschillende materialen.

In het geval van de afbeelding hieronder, liet de eigenaar de bank niet direct aan de muur hangen zoals in de traditionele, maar bouwde de ingebouwde kast in de wandruimte achter de bank, die niet alleen het gebruik van muurruimte maximaliseerde, maar ook ook uitgebreid Visuele schoonheid.

h550w640-5b7d2ce57bf4e

Tip 3: bouw je eigen hart


De beste staat van het huis is om de beste ruimte te gebruiken om je favoriete ding te doen. Deze ruimte kan de planthoek op het balkon zijn of de leeshoek van de bank + vloerlamp. Als je wat gedachten hebt over de lay-out, kan het hele huis anders zijn.

Het onderste patroon heeft nog een paar vierkante meter in de woonkamer. Hoewel de woonkamer is verlaagd, is er een theesalon gescheiden van het restaurant, dat er niet alleen goed uitziet, maar de eigenaar ook een hoogwaardige woonsfeer biedt.

h550w412-5b7d2cd3503b2

Een paar:Hoe maak je een kast die er goed uitziet? Volgende:restaurants met cabines Amerikaanse Retro-stijl Metalen Eetkamerstoel Mode Hoge rugcabines Bank