2018 Eerste Shenzhen International Creative Home Show Vier hoogtepunten te zien eerst

- Jan 04, 2019-

One-stop verzameling van alle categorieën


Geboren in de "Design Capital" van Shenzhen, de 2018 Shenzhen International Creative Home Exhibition, met design als hoofdlijn, vertoont thema's met betrekking tot ontwerper, boutique bouwmaterialen, meubels, verlichting, wandmaterialen, stoffen, huisdecoratie en andere huishoudelijke levensstijlcategorieën . Het tentoonstellingsaanbod is breed en diep en de exposities zijn van hoge kwaliteit en uniek. De one-stop-service is bedoeld voor thuisselectie, wat handig en snel is om rechtstreeks in te spelen op de innerlijke eisen van consumenten. Zoals het gezegde luidt: "Eén minuut op het podium, tien jaar werk onder het podium", zijn duizenden merkexposanten al een paar maanden bezig, wachtend tot het huidige podium bloeit, in de ogen van de "unieke" "in de enorme zee van mensen.

h500w899-5b65b3294e34b

De tentoonstelling verzamelt 's werelds meest trendy, hipste en meest trendy alles-in-één ketenproducten en -diensten voor de thuisindustrie. Deze zomer concentreert zich in het sterke hart van het Shenzhen Convention and Exhibition Center. Het is een fascinerende en verbonden link en het is een hele familie geworden. Buiten de echte thuisruimte oogst je onverwachts een 'ideaal huis' dat oneindig dichtbij de toekomst staat en een mooie en romantische psychedelische reis.


Internationale dialoog


De internet + golf is doorgebroken, hoe zal de 100 miljard schaal veranderende indoor markt veranderen? Duits vakmanschap, Italiaanse trends, wat is hun wereldwijde designgeheim? Hoe moeten stroomopwaarts en stroomafwaarts in de keten van bedrijven in het tijdperk van grootschalige thuisintegratie hun denken aanpassen? Onder de trend van wereldwijde culturele integratie, hoe zich te houden aan de erfenis en innovatie van de Chinese traditionele cultuur?


De designtrend is om de snelle ontwikkeling van de ontwerpindustrie te leiden. Er zijn altijd een groep padzoekers die voortdurend proberen te verkennen en vooruit te komen en tegen elkaar botsen in nieuwe gesprekken en nieuwe initiatieven en nieuwe industrievonken uitwissen. Op deze tentoonstelling, uitstekende ontwerpers uit Italië, Spanje, India, Nederland, Colombia en andere landen, Hong Kong, Taiwan, Guangzhou, Foshan, Shenzhen en andere jonge ontwerpers uit Guangdong, Hong Kong en Macao, met enthousiasme voor ontwerp en uniek denken over ontwerp, Kom aan de deur, start de keynote speech en de piekdialoog om deze sleutel te ontwerpen en het geheim van toekomstig ruimtelijk ontwerp te openen.


Nieuwe sterkte lijst


"Laat het nieuwe en word een nieuwkomer", de 2e Guangdong, Hong Kong en Macau Dawan District Home and Decoration Industry Leaders Summit eerst voorgesteld zich te concentreren op nieuwe merken. In de Shenzhen International Creative Home Exhibition in 2018 zullen we de moed, de nieuwe humanistische zorg en het inzicht in de toekomst hebben. Opnieuw wordt het thema "Geven van het nieuwe en het creëren van de toekomst" verkend, en nieuwe krachten zullen worden onderzocht en ondersteund om een briljant podium te bieden voor vooruitstrevende ontwerpers, merken en ondernemingen. Hier is de nieuwe de hoofdrolspeler.


De tentoonstelling doorbreekt het traditionele tentoonstellingsdenken, met innovatie en karakter, met creativiteit als kern. Ongeacht het achtergrondverschil, het is niet beperkt tot talenten, benadrukt het ontwikkelingspotentieel van nieuwe krachten en inspireert nieuwe krachten om de toekomst te creëren. Daarom heeft de tentoonstelling een groot aantal nieuwe exposanten opgenomen om deel te nemen, voor de continue toevoer van verse stroom naar de thuismarkt, de markt verandert, de industrie doorbraak alleen self-hematopoietische. Als je creatief bent, zul je moedig zijn. Deze zomer zul je getuige zijn van de nieuwe krachten die zich tegen de wind keren en terugkeren naar de zon.


Een paar:Fijne decoratie Bouwmaterialen Marktenmerk Even verdeeld Herfstkwaliteit Bepaalt concurrentievermogen Volgende:Doe wat je wilt, hoe thuis te bewegen