Een Duits ontwerp dat kwaliteit en stijl combineert, met een combinatie van traditioneel en modern vakmanschap

- Nov 14, 2018-


De Martin-serie is extreem veeleisend qua detail en kwaliteit. Elk meubel vereist33 inspectieprocedures vóór productie om te verzekeren dat elk stuk Martin-meubel een waardevol kunstwerk kan zijn. Bovendien ervaart de Martin-serie meubels de klassieke traditie met de ultieme Scandinavische minimalistische stijl, die de toekomst van 'Made in China' in het vakmanschap verbindt. Onder de 28ste Red Dot Award-winnende Duitse ontwerper Martin Ballendat, combineert de Martin-serie traditionele Chinese emailstructuur, tandverbinding en horizontaal vakmanschap met modern meubeldesign, loyaal

naar traditie en gedurfde innovatie, vindingrijkheid Op basis van kwaliteit is er meer culturele waarde, die de langdurige vitaliteit van traditioneel Chinees vakmanschap overbrengt. Tot nu toe heeft de Martin-serie verschillende ruimtegebieden bestreken, zoals restaurants, slaapkamers, woonkamers, bar-tellers en entreehallen, en heeft het een compleet meubelsysteem gevormd.

1

2

De Martin-serie, die kwaliteit en design combineert, herdefinieert de connotatie van high-end meubilair. Met zijn eenvoudige en elegante uiterlijk en gebruiksvriendelijk functioneel ontwerp, heeft de Top 100 ook het namaak-tijdperk van hoogwaardige massief houten meubels veranderd. Met details, Fangxian high-end, als het toonaangevende merk in de binnenlandse woninginrichting industrie, heeft de top 100 meubels altijd diep geworteld in het gebied van meubelmakerij met de "meester van het hart", in geavanceerde Duitse productie-apparatuur, prachtige Duitse stijl technologie en het streven naar innovatie. Volgens het idee verfrist de top 100 constant de hoogte van het massief houten meubelveld, liet de industrie de vitaliteit van de meubelindustrie zien en liet de wereld de 'Made in China' opnieuw herkennen.

3

4

5

Een paar:Commercieel Design Horeca meubelen Houten tafel en stand Volgende:Afscheid van de kou, Play Noordse kleur