Een nieuwe stoel en een uitdagende installatie

- Aug 21, 2019-

Knoll Ridge Chalet met de Babar-stoel - Ons nieuwste stoel- en krukontwerp komt binnenkort aan land, met een pre-release verzending al geïnstalleerd bovenop Mt Ruapehu. Lees over deze uitdagende installatie en opwindende nieuwe zitoptie.

Harrows is verheugd om de Babar-stoel te introduceren, die zich in augustus bij onze collectie heeft gevoegd. Ontworpen en geproduceerd in Italië, landt de Babar net op tijd om uw restaurant, café of kantoorruimte op te vrolijken voor de lente. De Babar-stoel en bijpassende kruk vertonen groot vakmanschap en uitzonderlijke duurzaamheid dankzij het slanke en slanke frame, gebogen rug en taps toelopende poten. De pre-release zending is al in het prachtige Knoll Ridge Chalet ingericht. Dit bekroonde restaurant, gelegen op 2020 meter boven zeeniveau aan de rand van Mt Ruapehu, is de hoogste eetervaring van Nieuw-Zeeland. Het restaurant is toegankelijk via een gondel en biedt een adembenemend uitzicht op de pinakels. Het heeft een natuurlijke houten afwerking en warme afwerkingen die naast de omgeving staan, samengesteld door designer Jess Interiors.
Een eetcafe tot leven brengen op een bevroren berg is altijd een uitdaging, waarbij verschillende factoren, zoals bereikbaarheid en weersomstandigheden, een cruciale rol spelen in alles wat soepel verloopt. De ruwe afgelegen omgeving - inclusief winden tot 220 km / u en temperaturen ver onder het vriespunt, snel veranderend weer en beperkte toegang tot de weg, betekende dat het project uitgebreide logistieke programmering vereiste om veilige levering en plaatsing te garanderen. Ondanks korte vertragingen door sneeuwweer, gebruikte het team een helikopter om heel veel meubels naar de top van Mt Ruapehu te dragen en in het restaurant te installeren. Het eindresultaat is een verbluffend resultaat van innovatief teamwerk.


未标题
Een paar:Katoenen stoffen bank Vintage leren bank en hardhouten tafel voor hotelinformatie Volgende:Het bedrijf van gastvrijheid