Een prachtige faciliteit in het hart van Takapo met een meeslepende Dark Sky-ervaring

- Aug 15, 2019-

Het nieuwe Dark Sky Project-hoofdkantoor aan de rand van Lake Takapo (Tekapo) biedt de meest geavanceerde astro-toeristische ervaring van het land. Met een totale projectbegroting van $ 11 miljoen en met de gerestaureerde Brashear-telescoop - een meesterwerk van Victoriaanse techniek - brengt het Dark Sky-project het wonder van de nachtelijke hemel naar de bezoekers van de regio.

DSC1728

Harrows werkte nauw samen met Ngai Tahu Tourism en Dark Sky Project om meubels te leveren die geschikt waren voor de moedigste attractie van Takapo. Om een verschilpunt te creëren voor het Dark Sky-project, werden er aangepaste oplossingen gezocht om het interieur te verbinden met de prachtige locatie.

DSC2104

Binnen in de Dark Sky Diner kijken weelderige lederen zitbanken en stoer beschilderde houten stoelen overdag en 's nachts uit op een adembenemend uitzicht. De spannende buitentafels en zitbankontwerpen, gemaakt van gevouwen staal, weerspiegelen de toppen en richels van de Zuidelijke Alpen.


Een paar:Vintage industriële stijlen meubels koffieshop gebruik tafels en bank Volgende:Dingen om te overwegen bij het ontwerpen van uw eigen horecaruimte