Een frisse, moderne kantoorcafetaria die medewerkers ruimte biedt om contact te maken en op te laden

- Aug 21, 2019-

Cirtex Industries heeft een open kantoor met naadloze doorstroming en stimuleert creativiteit tussen medewerkers. Erkennend dat werknemers een ruimte nodig hebben voor ontspanning en individuele herlaadbeurt, heeft ontwerpgroep Focusplan Harrows ingeschakeld om hun cafetaria te veranderen in een ruimte die aan beide behoeften voldoet.

Aan de ene kant van de cafetaria is een slanker gecombineerd met barkrukken, waar een groep zich kan verzamelen voor informeel dineren of discussie. Aan de andere kant zijn Pause-lounges van het Pause Seating System rug aan rug gerangschikt om semi-ingesloten ruimtes te creëren voor besloten dineren of ontspanning. Het algehele ontwerp moest uitstekende akoestische eigenschappen bevatten vanwege de multitasking-omgeving, dus werden schermen toegevoegd aan de lounges om extra geluid te blokkeren.

未标题-1

Een paar:Restaurantcabines en -tafels Groothandel Moderne koffieshop Meubels Leren bank en houten eettafel Volgende:Restaurantcabine Fabrikanten Scandinavische stijl Massief houten bankstoel en salontafel