Analyse van de Smart Home-industrie In 2018: The Blue Sea Is niet volledig, de vuurtoren Is permanent

- Dec 25, 2018-

Maar op dit moment als het over slimme huizen, de meeste van de indrukken van het publiek zijn smart TV's, inductie verlichting, robots, slimme horloges en andere producten met opvallende functies. Er zijn veel verschillen tussen slimme huizen en die worden begrepen door insiders. Dus wat is de echte smart home? Functionaliteit en ervaring van de dienstverlening, in eenvoudige bewoordingen:

h550w366-5c1f73e705038

Eerste, smart. Veiligheid is de basisvereiste, en flexibele afstandsbediening is een essentiële functie. Bescherming van het milieu en energiebesparing zijn de trend, en hygiëne- en comfortbehandelingen gewoon nodig zijn.

Ten tweede, de interconnectie. Synchrone update voor intelligente data, realiseren multi terminal interconnectie en wederzijdse controle van huishoudens en realiseren van de interconnectie en de intercommunicatie van de gehele Gemeenschap te realiseren van het gemak van levende cirkels.

Derde, AI perceptie leren. Voor bijvoorbeeld slimme huistoestellen en intelligente verlichting mag niet alleen berusten op van de gebruiker gewoonten, maar ook op basis van verschillende apparaten van de controle, intelligente analyse van grote gegevens, en accurate dienstverlening. Bovendien, het systeem actief leert, heeft de menselijke intelligentie, en vereist geen controle van de gebruiker automatisch realiseren de vereiste verschillende intelligente diensten de handen vrij en hersenen van gebruikers en integreren van intelligentie in het dagelijkse leven-scène.

Nochtans, bij aanwezig, slimme huizen over de hele wereld kunnen niet volledig realiseren de bovengenoemde ervaringen voor de gebruikers. Als gevolg van factoren zoals ontoereikende ontwikkeling van belangrijke technologieën en onvolmaakt industriële systemen, de status-quo van veel smart home bedrijven in China is "grote hoofden – dromen zijn zeer mollige, nek dun - onderling verbonden ongelijke, dun - kern technische niveau is onvoldoende, ledematen zijn zwak - gebrek aan talent, de hoofdstad keten is gemakkelijk te kraken, de mobiliteit is traag, de dienst is van de werkelijke vraag, "de druk van de overleving van smart home ondernemingen dubbelspel.


Een paar:Hoe moeten bedrijven in de thuisindustrie de komst van de zakelijke nulperiode omarmen? Volgende:Commercieel Design Horeca meubelen Houten tafel en stand